Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – BALANȚĂ

Şi în martie, Jupiter este de partea dvs. Prezenţa „Marelui Benefic” în zodia dvs este de bun augur, iar tranzitele care se formează în zodiile Peşti şi Berbec vă ajută să aveţi parte de succes în plan profesional şi să vă reevaluaţi parteneriatele, inclusiv relaţia de cuplu

Soarele, alături de Neptun şi Mercur vă scot în cale oportunităţi şi vă ajută să vă găsiţi un loc de muncă sau încă unul, dacă vă doriţi aşa ceva.

Horoscop lunar Martie BALANȚĂ – O lună plină de energie și proiecte noi

Până în 10 martie, aveţi destulă energie încât să vă implicaţi în mai multe proiecte, dar pe parcursul lunii le veţi tria, treptat şi veţi renunţa la cele care nu vă aduc satisfacţiile materiale dorite sau nu respectă termenii pe care i-aţi stabilit la început.

Odată cu Luna plină din 12 martie puteţi tranşa o astfel de situaţie, iar rezultatul va fi cel dorit de dvs pentru că veţi renunţa la diplomaţia care vă caraterizează şi vă veţi impune „condiţiile” sau vă veţi retrage.

Dar în data de 20 martie, Soarele intră în zodia Berbec şi „înseninează” sectorul colaborărilor din astrograma dvs. Şi relaţia de cuplu va avea de câştigat, chiar dacă tranzitul retrograd al planetei Iubirii vă face suspicios, greu de mulţumit şi tentat să comparaţi actuala iubire cu una din trecut.

Martie se încheie, totuşi, într-o notă optimistă, pentru că în 28 martie, Luna Nouă se produce chiar în „casa Parteneriatelor” dvs şi asta înseamnă o nouă afacere, o nouă colaborare sau o nouă relaţie de iubire.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top