Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – FECIOARĂ

În martie, Luna Plină se formează chiar în zodia dvs. Astfel, ziua de 12 martie este una deosebit de norocoasă, dar cu o condiţie: trebuie să vă mai domoliţi „spiritul critic”!

„Pozitive” sunt, pentru dvs şi zilele de 2, 4 şi 7 martie, când în „Casa Parteneriatelor” din astrograma dvs au loc 3 conjuncţii, între Soare şi Neptun, respectiv Mercur şi Neptun şi, apoi, Soare şi Mercur.

Dacă în relaţia de cuplu există tensiuni mai vechi, profitaţi de aceste zile în care astrele vă ajută din plin: daţi dovadă de sensibilitate, vă alegeţi cu grijă cuvintele şi aveţi răbdare să ascultaţi şi alt punct de vedere.

Horoscop lunar Martie FECIOARĂ – Momentul perfect pentru un job în străinătate

În 10 marte, planeta Marte intră în zodia Taur şi începe o perioadă foarte bună pentru Fecioarele care vor să lucreze în străinătate. Dacă „vânaţi” un job anume în altă ţară, acum e momentul să acţionaţi şi să îi contactaţi, direct, pe potenţialii angajatori.

Intrarea Soarelui în Berbec în data de 20 martie vă scoate în cale persoane care pot şi vor să vă ajute, iar în ultimele zile din lună, succesul depinde de modul în care ştiţi să „gestionaţi” relaţiile cu persoane influente.
Luna Nouă din data de 28 martie vine cu veşti bune tocmai de la astfel de persoane iar ultima zi din martie este potrivită pentru începerea unei afaceri cu o rudă sau cu un prieten apropiat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top