Connect with us
Horoscop săptămânal 23-29 octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop lunar martie 2017 Oana Hanganu – SCORPION

În primele 3 săptămâni din martie, Scorpionii au parte de iubire. Soarele şi planeta Neptun din zodia Peşti îi face mai romantici dar şi mai senzuali. Această „combinaţie” le sporeşte magnetismul şi admiratorii nu vor întârzia să apară.

Să nu vă miraţi dacă veţi primi declaraţii de iubire chiar de la persoane care, până acum, nu păreau foarte interesate de dvs sau de la foşti parteneri care încearcă să reia legătura cu dvs. Dar astrele spun că, înainte de 15 aprilie, nu e bine să luaţi decizii importante legate de viaţa dvs sentimentală!

Horoscop lunar Martie SCORPION – Vă puteți schimba locul de muncă

Până la mijlocul lunii aprilie, Venus retrograd vă poate îndemna să renunţaţi la un job care vi se pare o corvoadă şi să vă reorientaţi profesional, transformând în realitate idealuri la care aţi renunţat din diverse motive.

În 12 martie, când are loc Luna Plină în zodia Fecioarei, aveţi protectori care vă ajută să faceţi schimbările dorite, iar din 20 martie, când Soarele se mută în zodia Berbec, puteţi afla informaţii confidenţiale pe baza cărora puteţi lua decizii corecte şi puteţi face paşii necesari pentru a obţine succes.

Luna Nouă din data de 28 martie este urmată de intrarea planetei Mercur în zodia Taur şi aveţi toate şansele să vă schimbaţi domeniul de activitate, orientându-vă în special spre artă, cosmetică sau turism.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top