Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Balanță - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Balanță – Oana Hanganu. Balanțele vor câștiga mai mulți bani, dar vor fi tentate să cheltuiască în exces, mai ales pentru imagine și promovare.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Balanță anunță mai mulți bani, mai multe călătorii și un interes sporit pentru comunicare și socializare.

Din punct de vedere financiar, Balanțele încep luna cu dreptul, de vreme ce Luna Plină din 4 noiembrie le „activează” casa Banilor și avantajelor obținute prin intermediul altora. În jurul datei amintite, Balanțele pot primi cadouri valoroase, prime sau finanțări pentru proiectele lor (de la credite bancare, până la burse ori ajutoare bănești oferite de rude sau prieteni).

Resursele financiare ale Balanțelor au intrat într-o etapă favorabilă încă din 10 octombrie, când Marele Benefic Jupiter a intrat în Scorpion și în casa Banilor din astrograma zodiei.

În același sector se va afla, până în 22 noiembrie, și Soarele. În plus, aici va ajunge, în 7 noiembrie, planeta Venus, care le patronează pe Balanțe.

Astfel, Balanțele vor câștiga mai mulți bani, dar vor fi tentate să cheltuiască în exces, mai ales pentru imagine și promovare.

În zodia lor se află planeta Marte care le sporește ambiția și curajul, le ajută să ia decizii ținând cont în primul rând de interesul personal și le îndreaptă atenția spre propria persoană.

Dar Marte le poate face și intolerante sau prea dornice de a obține rapid rezultate, iar comunicarea cu cei din jur poate avea de suferit.

Și tocmai de modul în care comunică depinde succesul lor, în special după data de 22 noiembrie, când Soarele va intra în zodia Săgetător.

În zodia Săgetător și în casa Comunicării din astrograma Balanțelor se află, din decembrie, 2014, planeta Saturn, care aduc restricții, obstacole sau întârzieri.

Pentru multe Balanțe, prezența lui Saturn în Săgetător a însemnat o diminuare a dorinței de socializare sau de a călători.

Dar acum toate acestea se vor schimba și nu doar în ultima parte a lunii, ci începând chiar cu data de 5 noiembrie, când planeta Mercur va intra în Săgetător.

Mercur va rămâne Ac până la data de 11 ianuarie 2018 și va „stabili”, pentru Balanțe, o agendă încărcată.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top