Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Fecioară - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Fecioară – Oana Hanganu. Fecioarele au o agendă încărcată, cu multe invitații la evenimente, călătorii sau acte de completat.

Horoscopul lui noiembrie 2017 pentru zodia Fecioară anunță o agendă încărcată în primele 3 săptămâni și schimbări în casă ori de casă, în ultima parte a lunii.

Până în 22 noiembrie, Soarele se va afla în Scorpion și va dinamiza sectorul Comunicării și al călătoriilor din astrograma Fecioarelor.

Aici va ajunge, în 7 noiembrie, și Venus, Planeta Iubirii și tot aici va fi Luna Nouă din data de 18 noiembrie.

Nativii vor avea o agendă încărcată, cu multe invitații de onorat sau multe drumuri de făcut, cu multe întâlniri sau cu multe acte de completat.

Aflată în Scorpion, planeta Venus le va ajuta pe Fecioare să își exprime sentimentele, dar va accentua și nevoia lor de declarații și dovezi de iubire.

Fecioarele singure ar putea să se îndrăgostească de o persoană întâlnită în timpul unei călătorii sau prin intermediul unui frate.

Luna Nouă le poate aduce și oportunitatea de a pleca la drum cu persoana iubită sau, în cazul unei relații la distanță, bucuria reîntâlnirii.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și în sectorul Casei și Familiei din astrograma Fecioarelor.

Aici se află, din decembrie 2014, Saturn, „profesorul zodiacului”, care aduce responsabilități ale nativilor față de părinți sau față de alte rude foarte apropiate.

Și tot în Săgetător se va afla, din 5 noiembrie și până în 11 ianuarie 2018, planeta Mercur, care patronează semnul Fecioarei.

Din 5 noiembrie, Fecioarele ar putea fi interesate să vândă sau să cumpere o casă ori ar putea să rezolve probleme juridice sau administrative legate de un imobil.

Prezența lui Mercur în Săgetător mai poate însemna și călătorii în locurile copilăriei, evenimente de familie sau demararea unor afaceri de familie.

În acest ultim caz, nativii trebuie să profite de luna noiembrie, pentru că în decembrie Mercur va fi retrograd și va complica tot  ce este legat de comunicare afaceri și călătorii.

Până atunci, ele se pot bucura din plin de sprijinul astrelor și al partenerului care nu va ezita să le sprijine financiar în proiectele lor. Și, cum lor le place să călătorească, s-ar putea ca noiembrie să fie o lună plină de surprize plăcute, Luna Plină din 4 noiembrie venind chiar oportunitatea de a călători sau de a studia în străinătate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top