Connect with us
Horoscop noiembrie 2017 Pești - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Pești – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Pești – Oana Hanganu. Peștii care vor să plece în străinăte au șanse mari să își îndeplinească  dorința. Norocul le surâde și în amor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Pești anunță călătorii pline de noroc și o posibilă idilă cu cineva din străinătate.

Pentru Pești, șansele de a pleca în străinătate sau de a-și întâlni adevăratul noroc peste mări și țări s-au intensificat din ziua de 10 octombrie.

Atunci, Marele Benefic Jupiter a intrat în zodia Scorpion și în casa Străinătății din astrograma Peștilor.

În primele 3 săptămâni din noiembrie, în Scorpion se va afla și Soarele, iar din 7 noiembrie, și Venus, planeta Iubirii.

Mai mult, în Scorpion va avea loc și Luna Nouă din 18 noiembrie.

Astfel, se poate spune că astrele sunt de partea Peștilor care se pot îndrăgosti de o persoană din străinătate sau pe care o cunosc în timpul unei călătorii.

Călătoriile sunt favorizate, de altfel, și de Luna Plină din data de 4 noiembrie, care va activa casa Comunicării și călătoriilor din astrograma Peștilor.

Dar, în ceea ce privește planurile și iubirea, Peștilor li se recomandă să nu aibă așteptări exagerate, având în vedere că tranzitul retrograd al planetei Neptun în zodia lor poate aduce și multe dezamăgiri și deziluzii.

Din 22 noiembrie, însă, planeta Neptun va reveni la mersul direct și va amplifica intuiția Peștilor și creativitatea acestora, chiar și în exprimarea sentimentelor.

Peștilor le place să își răsfețe partenerul, așa că o vacanță alături de persoana iubită poate fi o impresionantă declarație de iubire.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător  și în casa Carierei nativilor Pești, alături de Mercur (aflat aici din 5 noiembrie) și de Saturn (aflat aici din decembrie 2014).

Până la sfârșitul lunii, Soarele și planeta Mercur vor putea diminua „piedicile” sau întârzierile provocate de Saturn.

Iar Peștii ar trebui să profite de acest context favorabil pentru că din 3 decembrie și până în 23 decembrie, planeta Mercur va fi în mișcare retrogradă și va afecta sectorul profesional din astrograma lor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top