Connect with us
Horoscop săptămânal 12-18 februarie 2018 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop noiembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop noiembrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii trebuie să profite de șansele de acum. În decembrie, Mercur  fi retrograd în zodia lor.

Horoscopul lunii noiembrie 2017 pentru zodia Săgetător anunță posibile reveniri ale unor foste iubiri sau posibile reactivări ale unor probleme din trecut, dar și ajutor nesperat de la foști parteneri sau prieteni.

Aflat în Scorpion, Soarele va îndrepta atenția Săgetătorilor spre probleme sau situații din trecut, cărora acum vor fi nevoiți să le găsească o rezolvare.

În 7 noiembrie, în zodia Scorpion și în casa Trecutului și a secretelor din astrograma Săgetătorilor va ajunge și Venus, planeta Iubirii.

Și tot în casa Secretelor va fi  Luna Nouã din data de 18 noiembrie.

Astfel, o fostă iubire poate încerca să revină în viața nativilor sau actuala relație poate fi pusă în pericol de o aventură sentimentală a nativilor.

Relația actuală poate fi afectată și de tendința Săgetătorilor de a face comparații între actualul și un fost partener.

Dar, din punct de vedere profesional, Luna Nouă poate fi un moment excelent pentru Săgetători.

Aceștia vor fi inspirați și vor putea pune la cale proiecte de anvergură, pe care ar putea să le lanseze la sfârșitul lunii sau vor putea beneficia de sprijinul discret al unor persoane importante, întâlnite în trecut sau cu care chiar au colaborat cândva.

În 22 noiembrie, Soarele va intra în zodia Săgetător și va deveni principalul aliat al nativilor, sporindu-le magnetismul personal și șansele de succes.

În Săgetător va fi, deja planeta Mercur, care va rămâne în această zodie până în ianuarie 2018.

Cu Mercur în zodia lor, Săgetătorii vor avea o „minte brici”, vor comunica excelent cu toată lumea și vor putea gândi sau coordona mai multe proiecte.

Multe dintre ele vor concretiza importantele decizii luate de nativi în preajma zilei de Lunii Pline din 4 noiembrie.

Dar tot în Săgetător se află, din decembrie 2014, Saturn, profesorul zodiacului, care le cere nativilor să dea dovadă de responsabilitate și le cere multă muncă și implicare.

Săgetătorii ar trebui să profite de conjuncturile astrale favorabile din noiembrie, pentru că în decembrie, Mercur va fi retrograd în zodia lor și le va pune mult piedici.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top