Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Capricorn - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Capricorn – Oana Hanganu. Capricornii acționează în momentul potrivit, în maniera potrivită. Sunt greu de învins și trec peste orice obstacol.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Săgetător începe cu vești bune legate de familie sau de casă, iar, pentru mulți nativi, cu dorința de a se căsători sau de a deveni părinți.

Toate acestea sunt legate de Luna Plină din data de 5 octombrie, care va avea loc în sectorul Casei și Familiei din astrograma Săgetătorilor.

În 10 octombrie, planeta Jupiter va intra în zodia Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Jupiter în Scorpion le va aduce Capricornilor noroc prin intermediul prietenilor sau le va da ocazia să își consolideze statutul în cercul lor profesional.

Intrarea planetei Comunicării și Călătoriilor în Scorpion, în data de 16 octombrie și a Soarelui, în 23 octombrie, va amplifica dorința Capricornilor de a „ieși în lume”, de a-și exprima opiniile și de a avea o rețea de prieteni și colaboratori cât mai puternică.

În sprijinul nativilor va veni și planeta Venus, care se va muta, în data de 16 octombrie, în casa Carierei din astrograma Capricornilor.

Aici va ajunge, în 22 octombrie, și Marte, planeta Acțiunii. Astfel, a doua parte a lunii octombrie le va aduce Capricornilir noi oportunități profesionale și le va da energia, ambiția și curajul de a acționa la momentul potrivit, în maniera potrivită.

Și, cum în zodia lor, îl au pe Pluton, se poate spune că ei vor fi greu de oprit sau de învins.

Pluton le va da Capricornilor puterea de a-și învinge orice teamă, de a scăpa de complexe sau frustrări și de a trece peste orice obstacol, pentru a-și construi, cu tenacitate, viața dorită.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top