Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Săgetător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Săgetător – Oana Hanganu. Săgetătorii au de rezolvat probleme din trecut. Pentru ei, octombrie va fi o lună de plată și de răsplată.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Săgetător începe cu vești excelente legate de nașterea unui copil, cu împliniri în plan amoros sau cu succes în proiecte care pun în valoare creativitatea nativilor.

Acestea sunt aduse de Luna Plină din data de 5 octombrie, care va avea loc în zodia Berbec și în casa Iubirii și a Copiilor din astrograma Săgetătorilor.

În 10 octombrie, Jupiter va ajunge în zodia Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018. Iar Jupiter este chiar planeta care îi patronează pe Săgetători.

Prezența lui Jupiter în zodia Scorpion le va cere Săgetătorilor să iși rezolve probleme din trecut, iar în multe cazuri, le va aduce noroc și oportunități prin persoane din trecut.

Pentru Săgetători, acum e vorba de o adevărată vindecare a trecutului și pregătirea perioadei în care Jupiter se va afla în zodia lor (din noiembrie 2018).

Intrarea planetei Mercur în Scorpion în data de 16 octombrie poate însemna pentru Săgetători reluarea comunicării cu persoane din trecut.

Iar intrarea Soarelui în Scorpion în data de 23 octombrie vapuneaccent pe discreție și pe nevoia de a pregăti, în liniște și chiar în secret, proiecte, afaceri sau relații.

Totuși, interesul Săgetătorilor pentru carieră și socializare nu va fi diminuat. În prima jumătate a lunii, viața profesională Săgetătorilor va avea de câștigat prin prezența planetelor Venus și Marte în casa Carierei din astrograma zodiei.

Din 15 octombrie, Venus va intra în sectorul Prietenilor din astrogramă, iar  Săgetătorii vor avea parte de prieteni, invitații, distracție, promovare și își vor extinde rețelele profesionale, mai ales că aici va ajunge și planeta Acțiunii, Marte (în 22 octombrie).

Luna octombrie va avea, așadar, o semnificație specială pentru Săgetători.

Jupiter în casa Trecutului și Secretelor, împreună cu Saturn, aflat de mai bine de 2 ani în casa Personalității, vor aduce mari schimbări în viața Săgetătorilor.

Saturn este profesorul zodiacului și ne cere să ne asumăm responsabilitatea pentru tot ce facem. Pentru mulți  Săgetători, va fi o lună de plată și răsplată .

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top