Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Scorpion - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Scorpion – Oana Hanganu. Scorpionii își pot schimba viața cu adevărat. Timp de un an, Jupiter, Marele Benefic, va fi principalul lor aliat.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Scorpion începe cu realizări importante în plan profesional și cu vești importante legate de sănătate.

Toate acestea vor fi aduse de Luna Plină din data de 5 octombrie, care va avea loc în casa Profesiei și a Sănătății din astrograma lor.

Din 10 octombrie, viața Scorpionilor se va schimba foarte mult, pentru că Jupiter, Marele Binefăcător din astrologie, va intra în zodia lor.

Jupiter va rămâne în Scorpion până în noiembrie 2018, iar efectele acestui tranzit se vor face simțite în special după data de 22 octombrie 2017.

În 22 octombrie, în Scorpion va ajunge și Marte, planeta care patronează această zodie.

Mai mult, în 23 octombrie și Soarele va ajunge în Scorpion, astfel că nativii acestui semn vor avea, de partea lor și Soarele, și planeteleJupiter, Marte și Mercur.

Ajuns în Scorpion  în  data de 16 octombrie, Mercur va spori interesul nativilor pentru mistere, secrete, psihologie și mecanismele puterii, dar și pentru bani șiafaceri.

Dar, în primele 3 săptămâni, Scorpionii  își vor putea rezolva probleme din trecut, fie legate de sănătate, fie legate de profesie, fie legate de prieteni (până în 15 octombrie), fie legate de foste iubiri sau probleme vechi din actuala relație de cuplu.

Ultima parte a lunii octombrie va accentua forța zodiei Scorpion și o va pregăti pentru procesul de reală schimbare și transformare, care va dura aproape un an.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top