Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Taur - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Taur – Oana Hanganu. Taurii găsesc oamenii potriviți alături de care pot să își îndeplinească dorințele.  Cei singuri își întâlnesc jumătatea.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru zodia Taur anunță noi parteneri de afaceri, un nou partener de viață sau dorința de a oficializa o relație de iubire consolidată în timp.

În prima săptămână a lunii, Taurii vor prefera confortul de acasă, timpul petrecut în liniște, relaxarea și meditația, dar și creionarea unor planuri de viitor.

Timpul acțiunii va veni, însă, după data de 10 octombrie, când planeta Jupiter se va muta în zodia Scorpion și, timp de un an, îi va ajuta pe Tauri să găsească și oamenii potriviți alături de care să își transforme ideile sau dorințele în realitate.

Între 10 și 15 octombrie, Taurii se vor bucura de protecția astrelor și vor readuce armonia în cuplu sau își vor putea întâlni sufletul pereche.

După 15 octombrie, Venus, planeta care îi guvernează, va ajunge în casa Profesiei din astrograma lor și Taurii vor avea succes la locul de muncă, vor fi apreciați de șefi și ajutați de colegi.

Pentru mulți nativi Taur, Luna Nouă din data de 19 octombrie va veni cu vești bune legate de o promovare sau de un job mai bun.

Taurii care își caută un loc de muncă trebuie să profite de ultima săptămână a lunii, când Marte îi va mobiliza să  facă demersurile necesare, iar Soarele îi va ajuta să înceapă colaborări avantajoase.

Ultima parte a lunii octombrie le va aduce noroc și Taurilor care doresc să înceapă afaceri împreună cu partenerul de viață.

Un alt aspect care trebuie menționat se referă la sănătatea nativilor Taur: ultimele 10 zile ale lunii sunt potrivite pentru alegerea unui nou stil de viață sau pentru o nouă dietă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top