Connect with us
Horoscop octombrie 2017 Vărsător - Oana Hanganu

Știri

Horoscop octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu

Horoscop octombrie 2017 Vărsător – Oana Hanganu. Vărsătorii primesc sprijinul Marelui Benefic Jupiter în carieră. Nici în plan sentimental, norocul nu îi ocolește.

Horoscopul lunii octombrie 2017 pentru Vărsători anunță invitații, călătorii, conversații și distracții, care vin „la pachet” cu Luna Plină din 5 octombrie, în casa Comunicării din astrograma lor.

În data de 5 octombrie, Jupiter va intra în zodia Scorpion, unde va rămâne până în noiembrie 2018.

Prezența lui Jupiter în Scorpion le va aduce Vărsătorilor succes în plan profesional pentru că va dinamiza sectorul Carierei din astrograma lor.

Schimbările pozitive concrete vor începe în jurul datei de 16 octombrie, când Mercur, planeta Afacerilor și Călătoriilor va ajunge în același sector.

Dar, cum Mercur patronează gândirea, comunicarea și capacitatea de a învăța și memora, s-ar putea ca schimbările din carieră să presupună sau să necesite absolvirea unor cursuri sau efectuarea unor călătorii.

Iar multe dintre aceste călătorii sau cursuri ar putea avea loc în străinătate. Și asta, pentru că, din 15 octombrie, planeta Venus va intra în casa Străinătății din astrograma Vărsătorilor, unde va ajunge, după numai o săptămână, și Marte, planeta Acțiunii.

Dar Venus în casa Străinătății le poate aduce Vărsătorilor și o iubire de peste mări și țări sau o relație la distanță, iar Marte în același sector îi poate mobiliza pe nativi să plece într-o călătorie de plăcere, într-o țară pe care doreau de multă vreme să o viziteze.

Luna octombrie se va încheia într-o notă plină de optimism pentru că în 23 octombrie, cariera Vărsătorilor va  mai primi un imbold, prin intrarea Soarelui în zodia Scorpion, alături de Jupiter și de Mercur.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top