Connect with us
Horoscop luni 14 septembrie 2020. Cine începe săptămâna în forță

Horoscop

Horoscop luni 14 septembrie 2020. Cine începe săptămâna în forță

Horoscop luni 14 septembrie. Citește aici horoscop complet pentru prima zi a săptămânii și află ce zodii vor avea succes și care nu vor reuși deloc să își ducă planurile la bun sfârșit. În timp ce unii vor avea o zi relaxată, alții se vor chinui să le iasă ceva bine și se vor lovi doar de refuzuri și prea multe uși închise, ceea ce îi va demoraliza pe moment, dar se vor regăsi în timp.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec simt că au ajuns la capătul puterilor și tot ce au nevoie este de liniște, de detașare și odihnă. Nativii încep treburi, încep proiecte, dar renunță relativ ușor și se retrag pentru recuperare. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce o invitație în oraș, la un film sau o cină, și oarecum vor fi forțați să socializeze deși ei nu-și doresc în mod deosebit. Puteți avea întâlniri cu anumiți colaboratori importanți și poate fi vorba chiar de un nou job, de o șansă de care nu vă veți mai lovi prea curând. Gândiți-vă bine înainte de a refuza această propunere, pentru că veți regreta.

Taur

Nu compara norocul tău cu al altora, pentru că viaţa nu e echitabilă pentru toată lumea. Nu pleca urechea la poveştile triste ale celor din jur când ţie îţi merge de minune şi nici invers, nu te gândi de ce cel de lângă tine râde când tu nu ştii cum să mai depăşeşti cine ştie ce moment critic. Roata vieţii se învârteşte şi fiecare trece şi prin momentele de vârf, şi prin cele din prăpastie, ca atare ai răbdare pentru că toate îţi revin la un moment dat. Nimic nu durează veşnic: nici fericirea – nici nefericirea, nici norocul – nici ghinionul, deci fii cumpătat când vine vorba să judeci viaţa ta sau a altora prin comparaţie.

Gemeni

Nu-ţi place să fii controlat sau dominat de alţii care au impresia că ar avea dreptul de a da ordine, de aceea trebuie să te ridici pentru libertatea ta de expresie sau de mişcare. Nu-i accepta pe cei cărora le place să vorbească de sus, să ridice tonul, să o facă pe şefii, pentru că nimic nu le oferă acest drept în faţa celor din jur. Fă-i să înţeleagă că sunteţi egali, că nu e loc aici nici de orgolii, nici de discriminare, nici de luptă pentru putere. Eşti la fel ca şi ei, discuţi de pe acelaşi nivel, ca atare, ca să-i dezarmezi repede, trebuie să apelezi la politeţe, diplomaţie şi amabilitate pentru a le potoli dorinţa de supremaţie.

Rac

Deşi erai foarte concentrat la un proiect ce părea să meargă bine, azi apare o altă variantă la fel de tentantă care-ţi dă peste cap toată organizarea iniţială. Eşti foarte derutat, pentru că acum nu mai ştii pe ce cale să mergi, de vreme ce ambele opţiuni merită atenţie. Ar fi perfect dacă ai duce totul la capăt în varianta de pornire, lăsând al doilea plan în aşteptare. Nici nu ştii cum, din ambele idei, se pot naşte succese complet diferite şi separate, de aceea e bine să păstrezi în minte alternativa tocmai apărută ca să o pui în practică altădată.

Citește și horoscopul financiar

Leu

Nu te grăbi să renunţi la ceva doar pentru că ţi se pare că de la o vreme nu se mai întâmplă nimic. Uneori, abandonul survine cu câteva clipe înainte de a se arăta efectele muncii depuse, deci nu renunţa încă! Mergi mai departe, cu încredere în şansa finală, pentru că ţi-ar părea rău să spui acum stop şi mâine să afli că altul a trecut pe aici şi a cules roadele eforturilor tale de până acum. Eşti aproape de marele succes, e doar o chestiune de zile, deci lasă neîncrederea la o parte şi vâsleşte mai departe cu spor, chiar dacă încă nu se vede ţărmul… Nu e departe!

Fecioară

Ca să treci peste momentul jenant la care te supune azi un inamic, trebuie să faci mari concesii, dar tu eşti obişnuit cu astfel de situaţii. De data aceasta tu eşti cel care renunţă la propriile orgolii pentru a-i da celuilalt dreptate, dar eşti convins că sacrificiul tău e un gest înţelept, pentru că, într-o zi, adevărul va ieşi la iveală şi vei redobândi ceea ce ţi se cuvine. Taci şi suporţi nedreptatea de acum, dar cel care se face vinovat de fapte incorecte va plăti şi atunci vei fi din nou tu cel aplaudat de toată lumea. Azi eşti dat deoparte de cineva cu mai mult tupeu care umblă cu mijloace necinstite, dar minciuna are picioare scurte!

Balanță

Eşti influenţabil şi toate poveştile care ajung la urechile tale te fac să-ţi pierzi curajul de a duce mai departe ce ai început. Unii îţi vorbesc despre viitorul acestui proiect în cele mai sumbre note, alţii te fac să te îndoieşti că faci ceea ce trebuie şi cum nu eşti foarte ferm pe poziţie, ci de-a dreptul oscilant, după cum bate vântul, eşti blocat în neputinţă şi nesiguranţă. Nu eşti aşa de obicei, dar azi parcă ai crede şi pe unii, şi pe alţii, fără să poţi lua decizii cu propria ta minte. Mai lasă lucrurile să se aşeze, pentru că momentan nu ai tăria de a trage linie finală.

Scorpion

Azi primeşti o lecţie bună despre amabilitate, despre politeţe, despre cum să te comporţi ireproşabil. Întâlneşti o persoană educată, care se poartă minunat în relaţie cu oricine şi astfel poţi afla şi tu cum e mai bine să tratezi oamenii din jurul tău. Eşti pe drumul cel bun către perfecţiunea spre care tinzi, deci nu te opri din învăţat, chiar dacă ai uneori impresia că unii îţi predau aceste lecţii cu un soi de superioritate. Ei sunt modele demne de urmat, deci comportă-te ca ei şi într-o zi vei fi şi tu un exemplu în ochii altora! Nimeni nu s-a născut învăţat.

Săgetător

Eşti pregătit să investeşti o mare sumă de bani în confortul domestic, poate pentru a renova locuinţa sau a o redecora sau pentru a schimba un obiect casnic defect. Ceva îţi spune că nu e chiar cel mai bun moment pentru astfel de cumpărături, dar e totuşi o urgenţă, pentru că buna funcţionare a casei depinde totuşi de acea achiziţie. Discută şi cu ceilalţi membri ai familiei ca să primeşti şi din partea lor o eventuală aprobare, dar decizia finală tot tu o vei lua, după ce vei analiza la rece oportunitatea acestei achiziţii.

Capricorn

Dragostea te face să visezi frumos, până departe, de parcă ai avea convingerea din ce în ce mai puternică asupra unui viitor sigur şi solid alături de persoana iubită. Şi aceasta vine cu promisiuni şi angajamente credibile, şi tu eşti pregătit să-ţi asumi responsabilităţi de cuplu dintre cele mai mature, ca atare discuţiile voastre despre o posibilă căsătorie, despre o relaţie de durată sau despre întemeierea unei familii par dintre cele mai serioase din ultima vreme. Se poate vorbi de fericire, de optimism, de entuziasmul de a face planuri împreună, convinşi fiind, amândoi, că ceea ce planificaţi acum va deveni foarte curând realitate.

VĂRSĂTOR

Eşti implicat într-un proces de lungă durată care necesită mari cantităţi de răbdare din partea ta, ceea ce, se ştie, nu prea deţii. Ai de învăţat enorm din această lentă evoluţie. Pas cu pas, se clădeşte sub ochii tăi viitorul succes la care visezi, deci nu ai încotro ci trebuie să accepţi acest ritm de înaintare. Dacă te-ai grăbi, ai sări peste unele etape intermediare, considerându-le nesemnificative, şi la final ai putea descoperi că şi acelea ar fi avut un rost, de aceea cel mai bine e să te supui acestui curs lent al lucrurilor, convins că la capăt te aşteaptă exact ceea ce doreai. Încetul cu încetul se face oţetul: de ce atâta grabă?

PEȘTI

Ceea ce creezi tu nu e înţeles sau poate nici apreciat de toată lumea, dar, la urma urmei, nu trebuie să faci totul după un şablon ca să fii acceptat. Fii tu însuţi, un original, dacă asta simţi, un străin dacă nu te adaptezi, pentru că atunci când e vorba de produsul imaginaţiei, nu există un limbaj stas care se poate aplica la toată lumea. Tu vezi cerul mov şi merele albastre, ei şi? Ai tot dreptul să îţi manifeşti spiritul artistic aşa cum îţi dictează propria fantezie. Nu spune nimeni să fii ca toată lumea, deci mergi pe calea ta, chiar dacă, momentan, nu prea te aplaudă nimeni. Într-o zi vei fi înţeles!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top