Connect with us
Horoscop marți 1 septembrie 2020. Surprize mari în prima de zi toamnă

Horoscop

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Surprize mari în prima de zi toamnă

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute pe care ți le-au rezervat astrele. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în plan emoțional, profesional sau financiar. Prima zi de toamnă vine cu surprize pentru unele zodii, iar altora le va testa răbdarea.

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Berbec

Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă, cu o deschidere specială spre alte dimensiuni ale existenţei, cu o viziune spirituală asupra lumii, şi poţi primi astfel o scânteie de înţelepciune. Că e sub forma unui sfat oferit direct ţie, că e un cuvânt pe care îl prinzi de zbor pe stradă sau că e o carte pe care o citeşti pe nerăsuflate, simţi că închei această zi cu ceva mai bogat sufleteşte decât ieri. Ai un puternic sentiment de fericire, de parcă tocmai ai găsit cheia la cea mai îmbârligată problemă.

Taur

Se aud veşti bune care adună lumea în jurul unui punct de atracţie de care poate beneficia fiecare în parte într-un anumit fel. Şi tu ai avut un rol la acest succes care merită celebrat cu atâta bucurie, poate chiar şi cu un iz festiv, pentru că toată lumea a participat cu ceva la atingerea acestui scop. Se simte o atmosferă de petrecere în jurul tău şi te bucuri din toată inima pentru succesul ce stă la baza acestui moment plăcut, iar aerul acesta amuzant, relaxant, optimist apropie şi mai mult oamenii şi strânge şi mai puternic relaţiile cu cei din jur, de parcă aţi devenit o mare familie.

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Gemeni

Banii sunt cea mai mare preocupare a acestei zile, pentru că trebuie să-i administrezi pe căprării ca să faci faţă mai multor obligaţii financiare. A venit scadenţa ratelor, facturile îşi aşteaptă rândul şi mai ai şi o mulţime de alte lucruri de cumpărat, dar trebuie să le aşezi după o anumită ordine. Fii foarte atent, ca nu cumva să cumperi azi vreun lucru pentru plăcerea ta când ai alte datorii mai urgente de achitat, altfel strici echilibrul şi aşa fragil al bugetului propriu şi nici de acel obiect nu te vei bucura prea mult când vei da cu ochii de lista de plăţi în aşteptare. Scapă mai întâi de cele mai stringente plăţi!

Rac

E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de liniştea casei tale în familie şi descoperi ceva amuzant şi frumos în orice mărunţiş. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepţionale, vei şti să te bucuri şi pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care ţin la tine.  Acum te poţi relaxa, te poţi detaşa de tot ce a fost, închizi acel capitol pentru a te putea concentra la altceva, poate mult mai plăcut ţie. Veştile acestei zile conţin o oarecare doză de tristeţe, dar întotdeauna există şi o faţă ascunsă a lucrurilor.

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Leu

Nu le ştii tu chiar pe toate, ca atare n-o face pe grozavul într-o situaţie în care ai avea mai mult de câştigat dacă spui sincer: nu ştiu! Întreabă, ai alături de tine oameni mult mai experimentaţi, care vor şti să te îndrume de minune într-o direcţie din care ai numai de câştigat. Acceptă-ţi inocenţa, limitele, poziţia de simplu învăţăcel şi stai cu urechile pâlnie la ce are cel de lângă tine să-ţi transmită. Îi place şi lui să predea această lecţie şi îţi va explica pas cu pas, ca unui şcolar aflat în clasa întâi. Te jigneşte asta? Nicidecum, ci chiar te amuză! Cere ajutor, sfaturi, îndrumare, deci întreabă! Nu e o ruşine.

Fecioară

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de tine depinde să le laşi să se manifeste. Miracolul e acum acolo, în mintea ta, ca cea mai plăpândă lumină de speranţă, dar ia să vezi cum creşte dacă deschizi uşa minţii şi a sufletului. Prinde aripi, simţi?

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Balanță

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi. Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, ca atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment. Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

Scorpion

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune. E un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îţi inspiră exact acesta calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.

Horoscop marți 1 septembrie 2020. Săgetător

Ai curajul deciziei fără să te gândeşti, neapărat, încotro duce direcţia. Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, ca atare asta trebuie să faci acum. Să iei taurul de coarne şi să spui start. Ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că eşti abia la început, e cale lungă până departe. Important e să crezi tu cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul tău până acolo.

Capricorn

Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe tine într-o zonă sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. Nu te lăsa influenţat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulţumiţi cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât se ciudat reacţionează ei la veşti bune, punând în evidenţă doar punctele lipsă, sensibile şi urâte ale celor auzite. Nu face ca ei!

Vărsător

Pentru a putea trece la etapele următoare ale unei acţiuni, ar fi bine să deţii tu complet controlul acesteia. Nu ai da randament dacă ai fi la cheremul altuia, dacă altul ar fi conducătorul acestei situaţii, chiar dacă, de felul tău, eşti un bun subaltern sau executant, dar nu şi acum! Azi ai mai multe idei bune care merită puse în valoare ca lider, ca deschizător de drumuri, ca strateg, nu doar să urmezi îndrumările altuia. Tu eşti persoana cea mai potrivită pentru a trasa direcţia optimă în problema care te preocupă, ca atare refuză să asculţi ordinele. Impune-te şi preia frâiele în totalitate!

Pești

Ai mare grijă la declaraţiile de dragoste care ţi se fac azi, pentru că există riscul să pici în plasa unui mare mincinos. Se foloseşte de atuurile sale fizice, de talentul de a meşteşugi cuvinte frumoase, de arsenalul său irezistibil de seducţie pentru a ajunge direct în inima sau… în patul tău, şi, dacă te prinde într-un moment vulnerabil, naiv, sensibil, l-ai putea crede, spre nefericirea ta. Spune nu oricărei ispite sentimentale, chiar dacă inima ta conţine o imensă dorinţă de a iubi şi a fi iubit, dar ceea ce ţi se oferă azi într-un ambalaj atrăgător ascunde şi ceva periculos pentru suflet!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top