Connect with us
Horoscop marți 11 august 2020. Se anunță o zi destul de dificilă pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop marți 11 august 2020. Se anunță o zi destul de dificilă pentru unele zodii

Previziuni pentru toate zodiile marți 11 august 2020. Găsești aici horoscop marți 11 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse la începutul săptămânii, mai ales în plan profesional.

Horoscop marți 11 august 2020. Berbec

Orice lucru minunat are la bază un sacrificiu, şi merită să faci şi tu astfel de gesturi ca să poţi duce mai departe ce ai început. Azi trăieşti, la nivel personal, ceva din balada meşterului Manole, pentru că sacrifici ceva pentru visul tău cel mare. Nu te gândi la ce renunţi sau la ce pierzi acum, ci doar la ceea ce vei obţine la capătul acestor eforturi. Merită, deci nu mai analiza tributul ce se cere plătit, pentru că recompensa pe care o vei obţine la final e un puternic sentiment de satisfacţie și de mare împlinire.

Taur

Eşti mai sigur pe tine datorită roadelor concrete la care ajungi azi. Când vezi că eforturile tale au şi o urmare materială, fie că e vorba de bani,fie de un ţel atins, eşti mai motivat şi tragi tare. Primeşti o sumă de bani pe care ai planificat-o deja pentru o serie de plăţi administrative şi gospodăreşti care nu mai suferă amânare, ca atare vei plăti lumina sau chiria, orice altă factură care îşi aşteaptă rândul şi pe care nu o mai poţi amâna, pentru că ai făcut-o de câteva ori până acum. Te vei simţi mai bine după ce o vei aduce la zi.

Horoscop marți 11 august. Gemeni

Dacă te-ai înconjura azi numai de lucruri pozitive, ai vedea că şi gândurile tale se vor molipsi de aceeaşi stare de bine. Încarcă-ţi vocabularul numai cu vorbe cu un conţinut motivant şi pozitiv, spune doar da, pot şi vreau, şi vei descoperi la finalul zilei că optimismul a pus stăpânire şi pe vocea ta interioară. Da, acea voce interioară care adeseori te face să te îndoieşti de puterile tale, cea care nu te lasă întotdeauna să acţionezi, acum sună altfel şi te stimulează cu cele mai puternice afirmaţii pozitive.

Rac

Nu te poţi ocupa de mai multe lucruri simultan, ca atare trebuie să înveţi să-ţi etapizezi munca. Ai preluat prea multe pe umerii tăi şi deja nu-ţi mai vezi capul de sarcini, ca atare azi trebuie să analizezi la rece ce e urgent, ce mai poate aştepta, ce nu merită dus la capăt.  E un moment bun să iei o decizie prin care să demonstrezi că ştii să te organizezi foarte bine, descoperind că pe lisat ta de sarcini se află o mulţime de lucruri care nu sunt chiar acum obligatorii, deci le poţi amâna pe altădată.

Leu

Leii se simt melancolici în această zi. Nu este nimic greşit dacă vă gândiţi la trecut, la anumite persoane sau momente din viaţa voastră, fie ele bune sau nu. Important este cum gestionaţi aceste sentimente şi cum trataţi aceste amintiri. Dacă au rămas lucruri nerezolvate, discuţii care vă macină sau persoane faţă de care încă aveţi sentimente, astrologii vă recomandă să faceţi ceva. Luaţi atitudine, daţi un telefon, orice vă va face inima să se liniştească este benefic pentru voi și vă va scoate din starea de stres.

Fecioară

 Eşti foarte ataşat de ceva din trecut de care încă nu te poţi rupe. Fie că e vorba de amintiri frumoase din care îţi alimentezi şi acum inima, sau amintiri nu tocmai plăcute pe care le tot cari după tine fără rost, tot acolo în urmă te concentrezi, în loc să fii atent la ce se petrece acum în preajmă. E un moment în care te retragi mai mult în vremuri de odinioară care mai au încă un rol în viaţa ta, poate pentru că nu ai rezolvat vechi obligaţii sau pentru că simţi că atunci erai mai fericit, mai în siguranţă. Ia din trecut doar ceea ce te ajută, nu căra după tine un balast stresant.

Horoscop marți 11 august. Balanță

Eşti gata să calci strâmb, dar pentru că apare la timp o piedică, acela e exact semnul de care aveai nevoie pentru a te opri la timp. Ca atare, dacă vezi că apar amânări şi întârzieri, ele sunt în beneficiul depăşirii cu brio a acelui moment fragil. Dacă piedica respectivă nu ar apărea, ai face o greşeală, deci spune mersi că cineva nu răspunde la telefon, cineva cu este de găsit acasă, o uşă e închisă acolo unde ajungi, pentru că, dacă acele piedici nu ar fi existat, ai fi putut face o mare gafă: ai putea jigni, supăra sau prejudicia pe cineva.

Scorpion

Nu ajunge doar să visezi cu ochii deschişi, ci fii foarte atent la tot ce vine către tine azi, deoarece apar soluţii sau instrumente palpabile de a-ţi împlini visele frumoase. Practic, găseşti oamenii potriviţi care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informaţia de care aveai nevoie pentru a începe să clădeşti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ţi transmite sufletul prin dorinţe şi ce găseşti material în jurul tău ca visul respectiv să capete formă. Ai motive de bucurie să descoperi că tot ce ai făcut până aici a ajuns la un nivel care poate fi atins.

Săgetător

Atmosfera e perfectă în jurul tău, probabil tu eşti motorul tuturor acţiunilor interesante de astăzi şi reuşeşti să-i ţii aproape şi pe alţii cu interese similare. Parcă e chiar loc de petrece, pentru că lumea are chef de distracţie, se simte bine şi poate chiar se iveşte o ocazie de a sărbători un eveniment care bucură pe toată lumea. Este o zi lejeră, ca de vacanţă, în care nimic nu te îngrijorează, nu vezi nimic negru în preajma ta şi îi molipseşti şi pe alţii cu această stare de bună dispoziţie binefăcătoare.

Capricorn

Eşti tras în prea multe direcţii şi e normal să te ajungă şi pe tine la un moment dat oboseala, dar nu-ţi poţi permite încă o pauză. Faci tot posibilul să te împarţi echitabil între mai multe planuri care cer enorm de la tine, şi totul cu preţul epuizării tale fizice, mentale, psihice. Nu te laşi până nu duci la îndeplinire ce ai început şi abia după aceea te poţi gândi la o zi liberă, dar totuşi gândeşte-te la limitele tale. Nu exagera, nu cere de la tine mai mult decât poţi duce, ca să nu clachezi când ţi-e lumea mai dragă.

Horoscop marți 11 august. Vărsător

Nu-ţi convin condiţiile în care lucrezi astăzi, dar nu ai încotro: trebuie să le accepţi ca atare. E un compromis pe care trebuie să-l faci fără regrete, pentru că ceea ce te aşteaptă la final merită efortul. Nu ai cum să fii mulţumit întotdeauna, nu ai cum să le ai pe toate exact aşa cum le doreşti, dar sacrificiile pot fi tolerate din când în când dacă sunt spre binele tău şi spre soluţionarea diverselor probleme. Taci şi suporţi, nu regreta, nu comenta, ci ai răbdare să descoperi efectele acestor gesturi de imensă îngăduinţă de care dai dovadă.

Pești

Relaţia sentimentală în care eşti implicat evoluează foarte bine, într-o direcţie optimistă, care te face să speri la mai mult. Fluturii din stomac nu-ţi dau pace, se vede că eşti îndrăgostit şi că iubeşti cu adevărat, dar nu uita, totuşi, că iubirea nu e un joc, ci un angajament reciproc în care fiecare deţine un anumit rol.Joacă-ţi rolul cu seriozitate, cu maturitate, cu implicare, dacă vrei rezultatele cele mai bune. Nu lăsa iubirea să zburde în voie încotro vrea ea, pentru că ai ajuns la un nivel în care deja vezi roadele eforturilor depuse.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top