Connect with us
HOROSCOP MARȚI 12 IUNIE. O zodie va avea parte numai de reușite!

Horoscop

HOROSCOP MARȚI 12 IUNIE. O zodie va avea parte numai de reușite!

HOROSCOP MARȚI 12 IUNIE. Balanțele trebuie să se mențină pozitive în această perioadă, iar o altă zodie va avea nevoie de suportul familiei pentru a face o alegere importantă.

HOROSCOP BERBEC MARȚI 12 IUNIE

Stai şi chibzuieşti profund asupra unei decizii pe care nu ai vrea să o iei la voia întâmplării. E o alegere dificilă, tocmai de aceea ai nevoie de un răgaz pentru a puie în balanţă argumentele.

Dacă mai ai nevoie de o a doua părere, consultă pe cineva care a trecut printr-o situaţie similară, dar fă tot posibilul să nu dai răspunsul final tot azi. În câteva zile ar mai putea apărea câteva elemente în plus care să modifice direcţia şi poate va fi prea târziu să te mai răzgândeşti.

HOROSCOP TAUR MARȚI 12 IUNIE

Te concentrezi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care eşti conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretinzi rezultate imediate, pentru că ştii foarte bine că e cale lungă până la succes, dar îţi vezi de treabă cu seriozitate.

Ceea ce depinde de tine va evolua cu bine spre un nivel de care să fii mândru, de aceea nu aştepţi să-ţi facă nimeni treaba, ci pui mâna pe unelte ca să construieşti singur ceea ce vrei să realizezi.

Eşti suficient de bine motivat de ceea ce te aşteaptă la capăt şi ai şi multă răbdare, clădind totul pas cu pas până la forma finală.

HOROSCOP GEMENI MARȚI 12 IUNIE

Se apropie un eveniment ce va avea la origine un verdict, o judecată, un răspuns cu tentă oficială pe care îl aştepţi cu sufletul la gură.

Optimismul nu te părăseşte nici acum, înaintea momentului decisiv, şi cât timp priveşti totul cu maximă încredere şi laşi gândurile pozitive să dea tonul, totul va ieşi foarte bine!

Nu are rost să te temi de acel răspuns, pentru că el poate fi unul foarte bun, ce va deschide noi perspective pentru tine.

HOROSCOP RAC MARȚI 12 IUNIE

Ai alături de tine un om cu care ai o relaţie cu totul specială. Parcă vă cunoaşteţi de-o viaţă, ba chiar mai mult de atât, parcă relaţia voastră trece dincolo de actuala existenţă. Vă cunoaşteţi atât de bine unul pe altul, gândiţi la fel, reacţionaţi la fel şi vă completaţi de minune.

El este ceea ce nu eşti tu şi invers, deci, dacă vă puneţi amândoi la un loc resursele, ar putea ieşi lucruri nemaipomenite.

Luptă pentru a păstra această relaţie puternică şi vie, pentru că aveţi amândoi multe de învăţat şi de câştigat unul de la altul şi unul prin altul. Probabil e o relaţie karmică, ce provine din alte existenţe anterioare, şi vă simţiţi în siguranţă împreună.

HOROSCOP LEU MARȚI 12 IUNIE

Lumea largă e cea mai mare preocupare a ta şi simţi nevoia să o explorezi prin mijloacele pe care le ai la dispoziţie. Poate fi ziua în care îţi planifici deja un viitor concediu, şi se pare că Egiptul este una din atracţiile tale principale.

Poate te gândeşti la o mutare de domiciliu şi navighezi pe tot felul de siteuri imobiliare legate de acest mare scop.

Sau, dacă nu poţi pleca literalmente la drum, ai aceeaşi pasiune de explorator în tine când devorezi ghiduri de călătorie sau cărţi despre culturi îndepărtate, legende orientale despre vremuri de demult, pentru că mai ales acea zonă a lumii, Orientul, te fascinează în mod special. Parcă ceva te cheamă acolo!

HOROSCOP FECIOARĂ MARȚI 12 IUNIE

Nu te crampona de o singură variantă pe care o ai deocamdată la îndemână, pentru că încă nu au apărut toate opţiunile posibile.

Eşti încă pe drumul cel lung către rezultatul visat, deci nu trebuie să te grăbeşti nici să extragi concluzii, nici să-ţi exprimi ultimul cuvânt, nici să iei decizii finale, de vreme ce vor mai apărea detalii importante pe parcurs.

Ia-ţi un răgaz suficient de timp de analiză, de studiu, de comparaţie, de acumulare de informaţii suplimentare, şi abia la final, după ce vei fi adunat deja suficiente resurse, să alegi cea mai bună idee. Eşti încă la faza de adunare de informaţii şi nu te mulţumi cu una – două. Se poate să aduni mai multe!

HOROSCOP BALANȚĂ MARȚI 12 IUNIE

Dacă un plan în care ţi-ai pus mari speranţe pică peste noapte, nu trebuie să aluneci spre depresie sau să-ţi torni cenuşă în cap.

Ai la dispoziţie o paletă vastă de alte idei pe care merită să le foloseşti, deci nu faci altceva decât să pui imediat mâna pe alte resurse, pe care le aveai deja în bagaj.

Nu te crampona de acel proiect care nu mai evoluează aşa cum visai, ci începe altceva cât mai repede, ca să nu consumi timp şi energie în zadar.

Schimbarea de macaz va duce către un teren mult mai bun, semn că, uneori, ceea ce pare a fi un eşec nu e altceva decât şansa de a scoate la lumină resurse pe care le deţineai, dar care stăteau nefolosite la naftalină.

HOROSCOP SCORPION MARȚI 12 IUNIE

Poţi fi un consilier financiar de succes pentru o persoană care nu prea se pricepe să-şi gestioneze resursele.

Nu neapărat că ai avea studii de specialitate (dacă da, atunci cu atât mai bune vor fi sfaturile tale), ci pentru că ai o experienţă bogată de viaţă şi ştii să-ţi ţii sub control balanţa financiară.

Prin exemplu personal vei arăta altora cum să facă economii, cum să cheltuiască atent, cum să-ţi administreze veniturile astfel încât să nu genereze dezechilibre.

Tu ai reuşit, eşti pe un teren suficient de stabil pentru a te bucura de banii tăi fără griji, dar acum a venit vremea să le împărtăşeşti şi altora cum ai reuşit.

HOROSCOP SĂGETĂTOR MARȚI 12 IUNIE

Câtă importanţă acorzi tu viselor? Probabil foarte multă, pentru că intuiţia ta e foarte dezvoltată şi relaţia pe care o ai tu cu noaptea e una dintre cele mai speciale.

Stai puţin şi fă un efort de memorie, pentru că azi noapte, în vis, ţi s-a transmis un mesaj foarte important. Dacă ţi-l aminteşti, felicitări, analizează-l cu multă atenţie, caută ce înseamnă prin dicţionare de vise, descoperă ce simboluri ies în evidenţă, pentru că poate fi ceva acolo cu impact major asupra ta.

Dacă, din păcate ,visul s-a şters din minte la primii zori, roagă-te să ţi se reveleze altfel simbolurile apărute în vis, pentru că ele ar putea să se repete cumva, subtil, pe parcursul zilei, ca o a doua şansă de introspecţie.

Fă puţină linişte în minte şi suflet şi ascultă ce vine de acolo: e un mesaj special pentru tine.

HOROSCOP CAPRICORN MARȚI 12 IUNIE

Deşi lumea din jur are un motiv de sărbătorit, tu nu te simţi în largul tău, de parcă ai avea o mare povară pe suflet.

Fă un efort să te integrezi şi tu în acest mediu vesel, pentru că te va ajuta să uiţi de toate şi să nu mai conteze nicio problemă care te macină.

Ai şi tu nevoie de puţină destindere, iar atmosfera din jurul tău ar fi perfectă pentru a te relaxa, ca atare tu trebuie să fii cel care se străduieşte să lase grijile la o parte. Veselia lor e molipsitoare, dar trebuie şi tu să vrei să o primeşti în inima ta!

HOROSCOP VĂRSĂTOR MARȚI 12 IUNIE

Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile, încât eşti de-a dreptul fericit. Ai alături de tine oameni care te îndrăgesc, care te completează perfect în planurile tale, care te privesc cu prietenie, şi în asemenea atmosferă toate ar trebui să-ţi meargă excelent.

Ai numai motive de veselie şi de distracţie, şi în acest mediu tonic, pozitiv, se pot ivi şi şanse superbe de iubire.

Ieşi în lume, îmbracă-te bine şi comportă-te exemplar, pentru că ochii multor persoane s-ar putea îndrepta către tine, încât ai putea face o cucerire!

HOROSCOP PEȘTI MARȚI 12 IUNIE

Apare azi în calea ta o persoană care îţi inspiră fericire, încredere deplină, ocrotire.

Te simţi în siguranţă în compania sa şi încerci să profiţi cât mai mult timp de energia pozitivă pe care o emană.

Pare a fi un erou salvator pentru tine, un cavaler în armură strălucitoare ce apare la momentul cel mai potrivit, un magician care spune abracadabra şi-ţi arată asul din mânecă, un înger trimis de sus pentru a-ţi oferi ţie exact ceea ce aveai mai mare nevoie.

Fii deci atent la oamenii cu care intri azi în contact, pentru că unul din ei are un rol sau poartă un mesaj cu totul special pentru tine şi pe care merită să-l asculţi şi să-l pui în practică urgent, pentru că e colacul tău de salvare.

HOROSCOP MARȚI 12 IUNIE oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top