Connect with us
Horoscop marți 18 august 2020. Unele zodii vor avea parte de surprize neașteptate

Horoscop

Horoscop marți 18 august 2020. Unele zodii vor avea parte de surprize neașteptate

Previziuni pentru toate zodiile marți. Găsești aici horoscop marți 18 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în a doua zi a săptămânii în plan emoțional, mai ales în cazul celor care încep o nouă relație.

Horoscop marți 18 august 2020. Berbec

N-are rost să stai și să treci azi în revistă motivele de supărare din ultima vreme, ci dimpotrivă, lasă deoparte toate amintirile urâte și tristețea pentru că apăr suficiențe ocazii de a zâmbi și a te eliberă de toate. Primești un cadou pe care nici nu-l așteptai sau un telefon de la un prieten de la care nu mai aveai vești. Mai mult, este și o zi în care pot reveni la normal o serie de probleme mai vechi, pentru că poate fi momentul ideal să te împaci cu cineva cu care nu aveai relații prea bune sau să-ți ceri iertare de la un prieten pe care l-ai jignit.

Taur

Ca să ajungi acolo unde ți-ai propus, ai și niște condiții de respectat, pentru că nu ți se oferă nimic pe tavă. Trebuie să respecți niște criterii, să accepți unele reguli impuse de alții mai puternici, dar vei vedea că merită să faci acest lucru. Condițiile ce se cer respectate sunt acceptabile, nu e un compromis chiar atât de mare de făcut, că atare fă cum ți se spune și vei fi răsplătit. Nu poți fi doar tu, întotdeauna, conducătorul unei acțiuni, ci mai trebuie să te supui și ordinelor altuia, dar cel care îți spune azi ce trebuie să faci are interese similare cu ale tale și îți seamănă în mare măsură. Îl poți ascultă și urmă cu încredere.

Horoscop marți 18 august 2020. Gemeni

Nu te lăsa influențat negativ de persoanele din jurul tău care nu văd decât piedici la tot pasul. Ei nu au nici atitudinea ta, nici cunoștințele tale, că atare nu te compară cu ei. Lasă-i pe aceștia să se vaite cât vor, pentru că tu ai cu totul alte resurse și o viziune mult mai optimistă asupra lucrurilor. Cât timp tu crezi cu tărie că ceea ce vrei să obții este palpabil, ce rost să pleci urechea la judecăți negative? Unii nu știu altceva decât să critice și să pună altora bețe în roate, dar numai de ține depinde să nu te lași oprit din avânt de astfel de oameni. Tu ai altceva în minte și doar într-acolo trebuie să-ți canalizezi gândurile!

Citește aici horoscopul iubirii pentru luna septembrie

Rac

Din dorința ta de a locui în casă perfectă, azi ești gata să întorci totul pe dos pentru o curățenie generală. Se știe cât de mult iubești tu ordinea și igiena, dar parcă exagerezi deja. Unii ar spune că ceea ce faci tu e o renovare totală, pentru că faci ordine chiar și prin cele mai ascunse unghere. Nu contează cât de obosit vei fi la finalul acestor eforturi, ci doar bucuria care ți se va cîți pe chip că ai casă imaculată, exact așa cum îți place ție. Totuși, dacă tu ești un atât de mare iubitor de ordine, nu pretinde și de la ceilalți membri ai familiei aceeași obsesie, pentru că ei pot fi mai neglijenți, mai comozi, și nu vei reuși să-i atragi în curățenia ta generală.

Leu

Nu te poate opri nimeni și nimic din elan, deoarece tu vezi în orice eveniment o provocare prin care îți pui și mai bine în valoare calitățile. La energia de care dai dovadă, la ambiția care te însoțește și la dorință ta de a te remarcă – pentru că ai cu ce! – rezultatele nu pot fi decât excepționale. Cu cât atitudinea ta e mai tonică și mai pozitivă în față oricărui moment cu care te confrunți, cu atât lucrurile vor evolua din ce în ce mai bine spre un scop pe care ți l-ai propus, e bine să îți menții acest tonus ridicat pe tot parcursul demersurilor tale, fără a te lasă învins de vreo piedică. Și acestea au rolul lor!

Horoscop marți 18 august 2020. Fecioară

Ai în fața ta o persoană care inspiră respect, prestanța, superioritate și încerci cumva să-i calci pe urme. E un exemplu pentru ține, un model de moralitate și seriozitate, și de fapt chiar îi semeni în mare măsură. Și el se comportă exemplar, că și ține, și el luptă pentru adevăr, că și ține, și el se bazează numai pe mijloacele cele mai corecte pentru a-și demonstra valoarea, că și ține, deci ai de ce să fii mândru, de vreme ce observi în cel din față toate calitățile tale. E o oglindă vie a propriilor tale însușiri, deci motivele tale de satisfacție ar trebui să crească: nu ești cu nimic mai prejos față de omul demn de toată lăuda din față ta.

Balanță

Te integrezi foarte bine în grupul larg de persoane care s-a adunat în jurul tău, pentru că aveți un scop comun și va uniți cu toții forțele în același sens. Va stimulați unii pe alții, pe apreciați reciproc ideile și contribuția, și când toți vâsliți în același ritm și cu aceeași implicare, și rezultatele vor fi pe măsură. Ești în față unui nou început care va va satisface pe toți, deopotrivă, dar ești conștient că fără o contribuție colectivă și echitabilă, nu puteți ajunge acolo unde v-ați propus. Dialogați, comunicați, conlucrați, pentru că ideile cele mai bune apăr din schimbul permanent de păreri. Te simți bine în acest mediu, pentru că gândiți la fel.

Scorpion

E o plăcere să pierzi vremea alături de cei dragi pe lângă casă, pentru că tot deliciul zilei e asigurat de lucruri mărunte, nu de cele mai speciale momente. Te bucuri de liniștea casei tale în familie și descoperi ceva amuzant și frumos în orice mărunțiș. Chiar dacă evenimentele nu sunt excepționale, vei ști să te bucuri și pentru un detaliu minor, pentru că azi contează mai mult să fii împreună cu cei care țin la ține. Chiar și cele mai neînsemnate aspecte, cât timp sunt împărtășite cu ceilalți, par perfecte pentru această zi.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Săgetător

Ești conștient de unicitatea ta și parcă torni și mai mult gaz pe foc, pentru că îți place să sochezi. Unii spun despre ține că ești un rebel, că nu te supui niciunei reguli, alții spun că ești excentric și faci risipă de calități. Tu fii așa cum ești, nu încerca să te supui altora, nici să fii cum îți cere societatea, deoarece exact acesta e atuul tău: originalitatea. Tu nu ai nevoie să ți se spună cum ești, pentru că îți cunoști foarte bine valoarea și ai încredere în ea. Sunt multe momente când imaginația te pune cel mai bine în lumina, deci te folosești de excentricitatea  cu succes.

Capricorn

Te gândești mult la un job nou, dar, totodată, îți dai seamă că mai sunt unele lucruri de rezolvat până când ai putea realiză acest vis. Mai ai de învățat ceva, mai ai de acumulat experiență, dar, parcă cel mai mult, mai ai de lucrat la capitolul încredere în destin, deoarece de multe ori te îndoiești că lucrurile cele mai bune vin către ține. Orice lucru fericit poate fi al tău dacă îl vrei cu adevărat și îl chemi cu inimă deschisă, deci folosește timpul rămas până la deciziile pentru a cere, pentru a te rugă, pentru a creă mental țintă finală a viselor tale. Ele sunt posibile, că atare deschide-te mai mult către divinitate.

Vărsător

Nu te aștepta la planurile pe care ți le faci acum cu minuțiozitate să ducă repede, din prima, la roadele visate, dar sunt și ele experimente pe drumul tău către împlinirea unui vis. Încerci o dată, încerci de două ori, și așa mai departe până-ți iese, deoarece din fiecare nouă încercare mai ai ceva de învățat. Cumulate, toate aceste experiențe vor construi ceea ce visezi, dar trebuie să fii conștient că nu trebuie să te oprești după un eventual eșec. Practică mai departe, cu răbdare, cu ambiție, cu convingerea că ești pe drumul cel bun și nu uită: toate lucrurile bune s-au născut după zeci de încercări nereușite.

Pești

Cel mai bine ar fi să pleci cât mai departe de casă, pentru că surprizele zilei vin de la distanță. Călătorește, umblă unde vezi cu ochii, ia legătură cu persoane de departe, pentru că de acolo vor sosi azi veștile excelente care au un rol pozitiv asupra ta. Chiar dacă pleci la drum cu oarecare teamă, neștiind ce te așteaptă la destinație, pe parcurs starea ta se va ameliora și vei reuși să descoperi și plăcerea călătoriei, pentru că întâlnești peste tot doar oameni amabili, comunicativi, care te primesc cu brațele deschise.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top