Connect with us
Horoscop marți 22 mai. O zodie va avea parte în sfârșit de evenimentul mult așteptat!

Horoscop

Horoscop marți 22 mai. O zodie va avea parte în sfârșit de evenimentul mult așteptat!

Horoscop marți 22 mai. O zodie va avea parte în sfârșit de evenimentul mult așteptat! Avem două zodii ce se vor afla la poli opuși! O zodie are parte de un proiect nou sau poate chiar o schimbare de carieră, pe când cealaltă nu îi merg planurile în direcția pe care și-o dorește! Află despre care zodii este vorba.

 HOROSCOP BERBEC marți 22 mai

A venit vremea să te întorci un pic înapoi, la o etapă mai veche a unui proiect în desfăşurare pe care nu ai încheiat-o cum trebuie atunci. Acum ai o soluţie eficientă care merită aplicată şi totul va ajunge mai uşor la un nivel care să-ţi inspire încredere.

Cândva, nu ştiai ce trebuie făcut, erai complet debusolat, dar între timp ai mai adunat ceva informaţii şi experienţă şi acum ştii ce se cere. Fii pregătit deci să închei acel capitol ce rămăsese în coadă de peşte în trecut, dar vei vedea că a meritat să-l laşi să aştepte, pentru că rezolvarea de acum pare a fi cea mai bună.

HOROSCOP TAUR marți 22 mai

Eşti încurajat să începi un proiect nou în carieră, ceva ce ţi-ar pune foarte bine în valoare spiritul de conducător, inteligenţa, iniţiativa şi curajul. Nu eşti singur în acest sens, mai ai alături de tine oameni care te vor stimula cum ştiu ei mai bine, deci lasă-te influenţat de energia lor pozitivă pentru a merge în direcţia nou deschisă.

Totul va evolua foarte bine încât vei ajunge la rezultate excelente în cel mai scurt timp. Poate fi o perspectivă nouă în plan profesional sau şansa de a da startul unei afaceri, iar sfaturile pe care le primeşti din jur sunt foarte profitabile.

 HOROSCOP GEMENI marți 22 mai

Ai investit enorm până aici, deci nu-ţi mai face procese de conştiinţă că ai fi putut da mai mult, că s-ar fi putut face altceva, că se putea şi mai bine. Da, întotdeauna e loc de mai bine, iar perfecţionistul din tine nu se poate linişti, dar fii sigur că tot ce ai construit până în acest punct e maximum din ce puteai da!

Mulţumeşte-te cu asta şi foloseşte nivelul la care ai ajuns ca punct de plecare spre nivelul următor. Nu fi obsedat de ideea că se putea şi mai bine, ci propune-ţi ca ceea ce nu ai atins încă să devină obiectivul următoarei etape din proiectele tale. Data viitoare va fi şi mai bine, dar ce ai acum e perfect pentru nivelul acesta!

HOROSCOP RAC marți 22 mai

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta!

Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist.

Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi.

Miracolele se întâmplă, dar numai de tine depinde să le laşi să se manifeste. Miracolul e acum acolo, în mintea ta, ca cea mai plăpândă lumină de speranţă, dar ia să vezi cum creşte dacă deschizi uşa minţii şi a sufletului. Prinde aripi, simţi?

HOROSCOP LEU marți 22 mai

Tatăl sau figura care reprezintă autoritatea din familia ta are un rol major în evenimentele comune, deci ascultă-l cu luare aminte pentru că oferă tuturor o cale ce merită urmată.

Ai ocazia să primeşti acum o lecţie utilă de viaţă de la înţeleptul familiei, pentru că e pregătit să-ţi împărtăşească un sfat, o îndrumare, o idee care poate genera un întreg proces de maturizare şi asupra ta.

Te simţi bine în compania celor mai bătrâni din familie, pentru că ei te învăluie cu un soi de iubire protectoare şi, indiferent de vârsta pe care o ai, te simţi bine să te răsfeţi un pic, aşa, ca în copilărie!

HOROSCOP FECIOARĂ marți 22 mai

Succesul nu e doar un vis îndepărtat la care mai visezi din când în când, ci e atât de aproape şi atât de palpabil încât ajunge doar să întinzi mâna să-l atingi.

Azi poţi primi un sfat atât de bun care merită imediat pus în aplicare, fără să mai stai pe gânduri, ca atare stai cu urechile pâlnie şi cu ochii larg deschişi la oamenii care îţi trec prin faţă, la vorbele pe care le auzi, la tot ce se petrece în jurul tău, pentru că dintre ele sigur sare iepurele bun şi pentru ceea ce cauţi tu în acest moment.

Sunt chestiuni cât se poate de concrete, de tangibile, nu simple poveşti frumoase sau promisiuni de viitor, ci ceea ce e mai bun pentru tine se întâmplă AICI şi ACUM! Ce mai aştepţi, foloseşte!

HOROSCOP BALANȚĂ marți 22 mai

Priveşte lucrurile realist şi detaşat, şi lasă doar logica să-şi dea cu părerea în situaţia de faţă.

Chiar dacă inima te ţine legat de o anumită stare de lucruri care îţi inspiră un oarecare confort emoţional, mintea îţi transmite cu totul altceva şi te înseamnă la schimbare, să ieşi din starea de comoditate pasivă care s-a instalat şi să treci la nivelul următor.

Cu siguranţă există altceva şi mai bun pentru tine, dar pentru a accede la acel nivel, ţi se cere curajul schimbării. Nu poţi avea ceva mai bun dacă te complaci în monotonie, deci ia taurul de coarne, frâiele în mâini şi uneltele de lucru şi treci serios la fapte!

HOROSCOP SCORPION marți 22 mai

Se apropie un eveniment demult anunţat, dar de care îţi era puţin teamă, îţi crea un sentiment de panică pentru că nu erai pregătit să îl confrunţi. Nu mai poţi amâna, trebuie să spui prezent atunci când apare, fără a te mai ascunde atâta.

Mai devreme sau mai târziu, tot ar fi venit şi momentul cu pricina, deci ar fi bine să accepţi situaţia oricum ar fi ea, fie că-ţi place, fie că nu. Deşi nu sună tocmai promiţător, vei începe să descoperi puţin câte puţin şi ceva care să-ţi convină din toată situaţia, ca atare nu-i da cu piciorul din prima.

 HOROSCOP SĂGETĂTOR marți 22 mai

Nu scapi deloc de sub control mersul unei situaţii şi tocmai această capacitate a ta de a păstra echilibrul în toate te va ajuta să-ţi duci la capăt cu succes orice misiune. Nu faci nimic care să se abată de la reguli, nu depăşeşti măsura, nu exagerezi în nicio direcţie şi toată această forţă a ta de a stăpâni situaţia în acest mod va duce la rezultate dintre cele mai bune.

E un moment bun să stai şi să aranjezi lucrurile într-o formă corectă, normală, echilibrată, pentru că ziua îţi inspiră exact acesta calităţi: moderaţie, simţul măsurii, organizare perfectă.

HOROSCOP CAPRICORN marți 22 mai

Ceva îţi spune să stai pe loc momentan, să nu dai frâu liber energiei tale debordante înaintea unui drum care nu duce chiar acolo unde sperai. Intuiţia te trage de mânecă şi spune că pe undeva ar exista un pericol sau un punct slab care poate strica totul la un moment dat, iar prudenţa de acum te va ajuta să nu risipeşti energia fără rost într-un sens riscant.

Mai chibzuieşte, nu te grăbi la rezultate rapide şi facile, pentru că vei descoperi că nu acestea sunt cele mai bune. Eventual gândeşte-te şi la un plan de rezervă spre care vocea ta interioară deja te împinge subtil.

HOROSCOP VĂRSĂTOR marți 22 mai

Sfatul pe care îl primeşti astăzi de la un prieten va avea efecte grozave dacă te foloseşti imediat de el.

Deschide o perspectivă nouă în planurile pe care le construieşti, pentru că e, de fapt, un stimulent, o încurajare care vine exact când aveai mai mare nevoie de o vorbă bună.

El devine exemplul tău că se poate, pentru că îţi împărtăşeşte din experienţa sa cu privire la un eveniment similar celui prin care treci tu acum, şi dacă lui i-a ieşit atât de bine, la fel se va întâmpla şi în cazul tău dacă îi asculţi poveţele oferite cu dragă inimă şi cu intenţii pozitive. Îi vei mulţumi într-o zi.

HOROSCOP PEȘTI marți 22 mai

Ai curajul deciziei fără să te gândeşti, neapărat, încotro duce direcţia.

Chiar dacă nu ai o imagine foarte precisă asupra viitorului, primul pas e mai greu, cel care va dicta mai apoi ritmul de evoluţie, ca atare asta trebuie să faci acum. Să iei taurul de coarne şi să spui start.

Ai răbdare să se arate şi rezultatele pentru că eşti abia la început, e cale lungă până departe.

Important e să crezi tu cu tărie că ceea ce începi acum va fi de succes şi că la capăt nu te aşteaptă altceva decât o binecuvântată stare de împlinire, oricât ar dura drumul tău până acolo.

Horoscop marți 22 mai oferit de https://www.acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top