Connect with us
Horoscop marți 8 septembrie 2020. Află ce îți rezervă pentru azi astrele

Horoscop

Horoscop marți 8 septembrie 2020. Află ce îți rezervă pentru azi astrele

Horoscop marți 8 septembrie pentru toate zodiile. Află de aici ce te așteaptă în cea de-a doua zi a săptămânii, de ce surprize vei avea parte, dar și la ce trebuie să fii atent, pentru că ai putea întâmpina probleme mai mari decât te-ai fi așteptat. În timp ce unele zodii vor avea o zi fără probleme, în care lucrurile vor merge ca pe roate, altele se vor confrunta cu probleme mari, pe care le vor depăși doar dacă vor adopta o strategie potrivită.

Horoscop marți 8 septembrie 2020. Berbec

Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace. Mai bine taci şi faci, decât să povesteşti înainte de ai de gând să realizezi, pentru că răutăţile unora te-ar putea opri din elan înainte de a încerca. Nu ai alături de tine companioni prea buni, ci mai degrabă nimereşti printre invidioşi care stau cu ochii pe tine gata să-ţi fure ideile sau să-ţi taie elanul.

Taur

Taurii au parte de o zi ușor aglomerată. Cel mai probabil va trebui să mergeți la cumpărături, ori să ajutați un prieten să își renoveze casa. Fiți înțelegători și răbdători, chiar dacă vă plictisiți teribil. Spre seară ați putea ieși la o întâlnire romantică alături de persoana iubită ori chiar cu cineva necunoscut vouă. Fiți deschiși acestei oportunități, categoric nu veți regreta. Dacă vezi că atmosfera se tensionează în jurul tău prin mediile prin care treci, ieşi imediat de acolo, ca să nu te influenţeze şi pe tine negativ.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Gemeni

Recunoaşte-ţi blocajul în care te afli şi dă-l afară din calea ta, pentru că sigur stă în puterea ta să faci asta! Nu tu l-ai pus acolo, tu doar l-ai acceptat şi l-ai lăsat să crească, până într-un punct în care ai crezut că singura soluţie e să i te abandonezi neputincios şi pesimist. Nici vorbă de aşa ceva: undeva în adâncul minţii tale se află o scânteie de idee, mică, neobservată, dar care poate genera exact furtuna de schimbări pozitive pe care o aştepţi. Miracolele se întâmplă, dar numai de tine depinde să le laşi să se manifeste.

Rac

Dragi Raci, vă gândiți deja la o nouă vacanță? O pauză este intotdeauna binemeritată, dar nu lăsați însă sarcinile pe care le aveți neterminate. La serviciu, o astfel de atitudine s-ar putea să creeze o părere proastă superiorilor, despre voi. În plus, colegii voștri ar putea avea de suferit, muncind dublu pentru a vă înlocui. Fiți raționali și maturi în deciziile pe care le aveți de luat. Azi poţi avea o reală revelaţie care să-ţi răspundă la o întrebare existenţială: ce am de făcut pe această lume? Poate te întâlneşti cu o persoană cu imensă experienţă de viaţă,

Leu

Astăzi veți realiza că multe lucruri care vi s-au întâmplat în ultima perioadă au avut o legătură, dar și un sens exact. Pentru prima dată în ultimele luni vă veți simți eliberați, descătușați și fericiți. După ce veți realiza că totul a avut un scop, veți putea să folosiți toate aceste informații în avantajul vostru. Spre seară, odihniți-vă așa cum știți voi mai bine pentru a evita epuizarea care v-ar putea dăuna sănătății. Sunt momente când cel mai bine e să rămâi în umbră şi să nu atragi prea mult atenţia asupra ta, pentru că unii abia aşteaptă să se lege de cel mai mic motiv ca să te critice sau să te atace.

Fecioară

Nu vă pierdeți în a căuta perfecțiunea când, în realitate, viața voatră este deja perfectă. Profitați de momentele cu familia, cu prietenii ori cu sufletul vostru pereche. Astăzi vă veți simți excelent și veți atinge un nou nivel al fericirii. O veste foarte importantă, poate chiar din partea persoanei iubite, vă va face să vă gândiți foarte bine la viitorul vostru împreună. Ai impresia că s-a aliat un întreg grup de persoane împotriva ta, care vor neapărat să te dea la o parte, numai că ei nu-şi dau seama că nu le merge atât de uşor conspiraţia.

Vezi aici horoscopul iubirii din această lună

Balanță

Balanţa încearcă astăzi câteva experimente de modă și stil. Nu vă fie frică să schimbați ceva la un nivel acceptabil, dar să vă abțineți de la schimbări care nu sunt în armonie cu adevăratul dvs. sine. Continuați acest flux prin a rămâne pe un trend pozitiv cu cei dragi. Veți evita drama în acest fel. Seara, acest flux se risipeşte. Dacă ai în plan o călătorie lungă, nu o face azi. Se pot acutiza unele dintre problemele de sănătate, dar nu din senin, ci din cauza unor tensiuni, cum ar fi cele generate de certurile cu apropiații.

Scorpion

Pentru Scorpion, singurul moment neplăcut al acestei zile va fi vremea. Va trebui să vă reconsiderați planurile de vacanță și să evitați excursii în aer liber. Corpul tău tânjeşte după pace, vrei să asculţi o muzică liniştită şi să meditezi. În tot ceea ce este legat de sfera financiară, abţine-te de la pași mari și impulsivitate. Puneți problemele financiare pe planul secundar şi încercaţi azi să vă găsiţi liniştea mult dorită. Se poate stârni o adevărată furtună în familie din cauza unor hotărâri de-ale tale sau a amânării unor decizii care erau necesare.

Săgetător

Săgetătorul trebuie să evite să fie egoist astăzi. Trebuie să fie răbdător și extrem de grijuliu atunci când este acasă. Sâmbăta promite să vă treacă pe o notă pozitivă. Evitați comportamentul riscant asociat cu litigiile sau jocurile de noroc. Fă-ţi timp pentru a avea grijă de tine, pentru un masaj, pentru a merge la salon sau pentru a te relaxa pe canapea. Ar fi bine să eviți discuțiile în contradictoriu cu cei din anturajul apropiat sau cu partenerul de cuplu. Mai bine cauți ceva frumos de făcut și îi inviți pe ceilalți să ți se alăture.

Capricorn

Capricornii vor avea o zi încărcată din toate punctele de vedere, dar la finalul acesteia vor realiza cine este cu adevărat important în viaţa lor. Prietenul vostru îşi va arăta adevărata personalitate şi veţi înţelege că nu aveţi atât de multe puncte în comun aşa cum credeaţi. De asemenea, veţi descoperi că anumite piedici, atât în sfera emoţională, cât şi financiară au fost create de această persoană. Chiar dacă iniţial veţi suferi în urma crudului adevăr, veţi înţelege că aceste situaţii vă fac mult mai puternici şi vă ajută să vă dezvoltaţi simţurile.

Vărsător

Vărsătorul dă dovadă în această zi de multă forţă de muncă şi putere la serviciu. Bazându-vă pe logică şi analiză corectă, veţi pune în aplicare o manevră extrem de inteligentă, care vă va aduce creşteri uriaşe în carieră, în viitorul foarte apropiat. Va trebui de asemenea să faceţi anumite sacrificii şi să vă detaşaţi de anumiţi colegi de muncă, care nu sunt foarte încântaţi de reuşitele voastre. Astrologii recomandă să priviţi înainte şi să nu luaţi în calcul vorbele rele care v-ar putea afecta.

Pești

Peştii trebuie să îşi găsească curajul necesar pentru a se cofnesa unei persoane dragi. Aţi promis acesteia că o veţi ajuta cu o anumită problemă, dar se va dovedi extrem de copleşitoare pentru voi şi va trebui să abandonaţi. Deşi vă simţiţi vinovaţi pentru că aţi încălcat această promisiune, nu trebuie să vă faceţi griji. Prietenul/prietena voastră va înţelege prin ce treceţi şi nu vă va condamna, ba chiar va aprecia faptul că aţi depus efort în încercarea de a vă arăta sprijinul, iar relaţia voastră va deveni chiar mai strânsă şi plină de încredere.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top