Connect with us
Horoscop martie 2016

Horoscop

Horoscop martie 2016. Previziuni pentru toate zodiile

Horoscop martie 2016. Previziuni pentru toate zodiile!

Horoscop martie 2016. Pestele va fi vedeta lunii femeilor, insa nu este singura zodie avantajata.

Luna plina din Pesti de pe 19 martie si conjunctia Mercur-Jupiter sunt principalele evenimente astronomice din luna Zeului Razboiului.

Te poate interesa si: HOROSCOP CHINEZESC – Ce inseamna, de fapt, Anul Maimutei de Foc, inceput pe 8 februarie. Cum te influenteaza?

Tren planetar pentru Pesti

Prin fata Pestilor vor trece mai multe trenuri, deci va fi cam imposibil sa piarda vreunul. O serie de planete se cuibaresc in casele acestui nativ, de la cea a banilor pana cea a caminului sau a relatiilor personale.

Horoscop martie 2016 – Scorpionii, probleme cu banii; Varsatorii isi umplu pusculita, iar Capricornii…

Scorpionii vor avea ceva probleme cu banii in luna martie, insa vor reusi sa iasa din impasurile greu de digerat la prima vedere. Varsatorii vor avea parte de ceva castiguri in prima parte a lunii, iar Capricornii au toate sansele sa urmeze studii noi (nu e exclusa o schimbare a profesiei!).

Iese soarele pe strada Sagetatorilor

Sagetatorii se bucura, in sfarsit, de vreme frumoasa pe strada lor. Viata acestor nativi se schimba radical din martie.

Fecioarele si Balantele se schimba

Fecioarele vor incepe un proces al schimbarii (inclusiv de natura fizica: un nou look, un nou stil vestimentar etc), iar Balantele vor trece mai degraba printr-o schimbare de natura psihica, emotionala.

Taurii se bucura de dragoste, Leii ii dau foc

Taurii reusesc sa coboare cu picioarele pe pamant si iau relatia mai in serios ca niciodata. Cat despre Lei, acesti nativi se vor juca cu focul si nu e exclus sa se arda.

Sectorul prieteniei, zbuciumat pentru Gemeni, potentat pentru Raci

Racii sunt marii avantajati in sectorul amical, in timp ce Gemenii vor depista prietenii falsi din jur.

Horoscop martie 2016 – Berbecii, in criza, dar cu speranta

In functie de felul in care vor reusi sa isi negocieze statutul profesional si pe cel social vor avea bani multi sau deloc. Este un du-te vino ceea ce vor trai in martie din punct de vedere banesc.

Vor fi nevoiti sa se angajeze in munci dificile daca vor sa ajunga departe. S-ar putea sa urmeze niste cursuri de profesionalizare ori sa invete limbi noi. Gandul de a pleca in strainatate se va acutiza mai mult ca oricand.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top