Horoscop martie 2021: Gemenii pot relua o relație de iubire, Fecioarele fac schimbări radicale

26.02.2021
Horoscop martie 2021: Gemenii pot relua o relație de iubire, Fecioarele fac schimbări radicale

Horoscopul anunță că luna martie este luna primăverii și a iubirii pentru toate zodiile. Apar oportunități sentimentale pentru unii nativi, în timp ce pentru alții se prefigurează căsătorii. De exemplu, în martie 2021, Gemenii pot relua o relație de iubire care s-a încheiat din motive obiective.

Horoscopul iubirii în martie 2021: previziuni  pentru zodii

În luna martie, zodiile se vor concentra mai mult ca oricând pe iubire. Este perioada propice pentru relații, pentru cunoaștere și pentru căsătorie. Burlacii au șansa de a primi o veste din partea universului în ceea ce privește o iubire pierdută. Previziunile sunt asemănătoare și pentru nativii zodiei Gemeni care pot relua o relație de iubire care s-a încheiat din motive obiective.

Berbec

Pentru Berbeci, grijile devin exagerat de mari, probabil şi din cauza influenţelor anturajului. În loc să te încurajeze, prietenii sunt şi mai sceptici ca tine, iar asta te face să devii introvertit.

Taur

Lucrurile bune apar când te aștepți cel mai puțin. Primești vești excepționale care nu doar că îți vor schimba starea de spirit, dar îți vor face viitorul fabulos. Ai încredere în tine!

Gemeni

Pentru nativii zodiei Gemeni, martie 2021 aduce surprize deosebit de plăcute pe plan sentimental. Pur și simplu va fi luna voastră și asta pentru că meritați din plin. Totul va decurge bine și în unele cazuri va duce chiar la căsătorie. Unii nativi au șansa să reia o relație de iubire care s-a încheiat brusc și fără ca partenerii să-și dorească asta cu adevărat.

Rac

Racii au planuri pe care mulți le comentează în mod răutăcios. Cu cât vă veți detașa de aceste comentarii și veți evita să cereți păreri neavizate, cu atât veți fi mai departe de visele voastre.

Leu

În martie, Leii duc la capăt o sarcină pe care o tot țin după ei de ceva vremea și în acest fel vor simți o eliberare uriașă. Nu uitați, pe viitor, să nu vă mai luați sarcini care vă depășesc condiția.

Fecioară

Nativii acestei zodii sunt deciși să facă o schimbare în planurile de viitor. Au tot felul de idei și soluții pentru implementarea lor, iar luna martie este propice pentru orice e nou în viața Fecioarelor.

Balanță

Nu îţi place ceea ce trebuie să faci în perioada asta la serviciu, dar trebuie să renunţi la propriile principii şi să faci ce ţi se cere. Nu tot ce avem de făcut este și frumos întotdeauna.

Horoscop martie 2021

Scorpion

Te simţi singur şi uneori neînţeles, chiar dacă ai pe cineva drag alături. Nu vrei să împovărezi pe nimeni cu problemele tale personale.

Săgetător

E recomandat să nu te aventurezi spre cumpărături mari, mai ales spre lucruri de care nu ai urgentă nevoie, rezumă-te doar la strictul necesar.

Capricorn

Nu te aventura pe drumuri le care nu le cunoști. S-ar putea să ai parte de surprize neplăcute din partea prietenilor. Nu toți sunt ceea ce par.

Vărsător

Banii sunt preocuparea ta principală, iar luna martie este dedicată socotelilor. Ai planuri mari și o nevoie deosebită de resurse financiare pentru a le realiza.

Pești

Nu te consuma pe lucruri pe care oricum nu le poți schimba. Lasă-le în cursul lor firesc și ocupă-ți mintea cu ceva constructiv.