Connect with us
Horoscop mayas 2019 - Anul marilor revelații

Horoscop

Horoscop mayas 2019 – Anul marilor revelații

Anul 2018 va fi anul marilor revelatii, din punct de vedere al horoscopului mayas. Majoritatea zodiilor vor fi supuse unor teste de viata crancene carora trebuie sa le faca fata inca din luna ianuarie. Descopera ce iti rezerva viitorul!

HOROSCOP MAYAS 2019 BERBEC

Vei avea parte de surprize incredibile. Cea mai buna perioada a anului va fi cuprinsa intre 25 aprilie si 30 iunie, cand o serie de proiecte se vor finaliza.

Cu banii vei sta mai bine decat in ultimii 10 ani, semn ca ai prins strategia de a te imbogati intr-un mod care sa iti si placa. Nu te vei mai plange ca faci o munca obositoare, neplacuta deoarece totul se va schimba in Casa Carierei. Cu dragostea vei sta la fel de bine, mai ales dupa 10 septembrie.

HOROSCOP MAYAS 2019 TAUR

Vor fi momente de cumpana care iti vor deschide viziunea asupra lumii. O calatorie neasteptata iti va schimba viata si s-ar putea petrece undeva in luna august.

Cu sanatatea vei avea cateva probleme, dar se vor rezolva foarte repede, semn ca te-ai maturizat si iti asculti medicul atunci cand te atentioneaza asupra organismului tau. Dragostea va avea si ea 5 stelute si e posibil chiar sa te casatoresti.

HOROSCOP MAYAS 2019 GEMENI

Entuziasmul tau va creste la cote inimaginabile mai ales dupa ce vei castiga un proiect la care ai pus mult suflet in 2015.

Cele mai mari castiguri financiare se anunta pentru luna iulie. In noiembrie s-ar putea sa te desparti de persoana iubita, dar nu dintr-un motiv dureros ci pentru ca pur si simplu veti ajunge la un acord comun ca nu va potriviti absolut deloc.

HOROSCOP MAYAS 2019 RAC

Va fi anul marilor descoperiri pentru tine. Vei lua contact cu o serie de persoane importante ale caror sfaturi iti vor schimba definitiv destinul.

Vei avea parte de o serie de cereri in casatorie, insa doar una va intra direct la inimioara ta. Cu banii vei sta cam prost, insa asta nu te va vulnerabiliza, ba dimpotriva. Te inveti sa traiesti cu putin si asta te va face fericit.

HOROSCOP MAYAS 2019 LEU

O serie de energii negative venite parca din neant iti vor perturba linistea la inceputul anului. Numai de tine va depinde daca te vei lasa influentat de rautatile ce vor pluti in aer.

Cea mai buna perioada a anului va fi cuprinsa intre 13 februarie si 17 martie. O alta perioada care iti va atrage atentia va fi cea dintre 19 septembrie si 22 noiembrie. Atunci vor avea loc o serie de evenimente care te vor face sa strigi in gura mare ca esti fericit.

HOROSCOP MAYAS 2019 FECIOARA

Va fi anul marilor revelatii pentru tine. S-ar putea sa te muti peste mari si tari. De fapt, iti doresti cu ardoare sa ajungi in tara in care sa te poti simti liber, iubit si apreciat.

Sansele ca acest lucru sa se intample vor creste simtitor incepand cu vara lui 2018. Tot in acea tara iti vei gasi marea dragoste. Vei vedea o lume noua, fascinanta, care se va plia perfect dupa tine.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top