Connect with us
Horoscop miercuri 19 august 2020. Norocul este de partea unor zodii în această zi

Horoscop

Horoscop miercuri 19 august 2020. Norocul este de partea unor zodii în această zi

Previziuni pentru toate zodiile miercuri. Găsești aici horoscop miercuri 19 august 2020 complet pentru zodia ta. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în a treia zi a săptămânii în plan emoțional, mai ales în cazul celor care încep o nouă relație. Horoscop miercuri 19 august

Berbec

E o plăcere să îți aduci aminte, din când în când, ce rol important au jucat alții în viață ta. Vin și astfel de momente de bilanț când ai ocazia să-ți arăți recunoștința față de cei care te-au sprijinit când ai avut mai mare nevoie. O faci cu sinceritate și cu iubire, pentru că ești conștient că, fără intervențiile lor, cândva, în momentele cheie ale existenței tale, ai fi pierdut timp și energie pentru a depăși singur acele hopuri. Ei au fost alături de tine cu un sfat sau cu o mână de ajutor și ai trecut peste toate mai repede. Va veni ziua când te vei putea achita de aceste datorii, pentru că va exista și un moment în care le vei putea întoarce serviciile cu bucurie că poți fi și tu de ajutor în același mod.

Taur

Nu turnă gaz pe foc peste o situație cu iz negativ, ca nu cumva să amplifici și mai mult emoția. Te afli într-un mediu încărcat de energii neplăcute și tu le simți acum mai puternic, pentru că rezonezi mult mai ușor la lucrurile neplăcute din jur. Nu le da mai multă atenție decât merită, pentru că, știi cum se spune: nu alimenta cu energie ceva care nu-ți place pentru că va crește în intensitate. Dacă ignori acel hop, dacă te prefaci că nu vezi nimic rău în ceea ce se petrece în preajmă ta, dacă nu dai atenție lucrurilor care nu vor să meargă orice le-ai face, practic nu le lași să se manifeste și ele vor trece pe lângă tine fără a avea efecte nefaste.

Horoscop miercuri 19 august 2020. Gemeni

Ai un presentiment din ce în ce mai puternic legat de un eveniment care ar putea avea un efect bombă asupra ta. Tocmai pentru că primești deja unele avertismente subtile, te poți pregăti sufletește ca să-i faci față cu brio. Nu te ia prin surprindere schimbarea care se apropie – chiar dacă te poate duce într-o cu totul altă direcție decât ai sperat – dacă încerci să fii flexibil și curgător ca apa astfel încât să te adaptezi imediat pe noul făgaș. Dacă te fixezi pe un unic sens și acesta nu e momentan accesibil, bați pasul pe loc și suferi inutil. Lasă-te purtat într-acolo unde curentul te duce în mod firesc.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Rac

Este momentul în care decizi o schimbare de proporții în viață ta, numai că acum e doar startul. Rezultatele se vor arată mult mai târziu, dar este foarte important momentul deciziei. Practic, așa cum îți așterni acum, așa vei dormi, tocmai de aceea nu trebuie să iei decizia la voia întâmplării, ci să-ți iei toate măsurile necesare pentru a ajunge la roade de care să fii mândru. Lucrurile bune se clădesc mai lent, și așa simți și astăzi, când vezi ce greu se ajunge la scopul propus, dar ești convins că ești pe calea cea bună.

Horoscop miercuri 19 august 2020. Leu

Banii trebuie puși frumos pe căprarii pentru a achita toate dările lunii, ba au mai rămas și câteva restanțe. Fii foarte cumpătat când vine vorba de cheltuieli, administrează-ți bugetul cu grijă, deoarece ai mai multe plăți de făcut în scurt timp și dacă dai banii într-o singură direcție, nu vei mai ști cum să o scoți la capăt. Prudența și mai ales talentul de administrator al propriilor resurse se vor dovedi a fi cheia acestei probleme, deoarece vei reuși să ții totul pe un teren echilibrat, fără a genera alte crize.

Fecioară

Sentimentul de protecție pe care îl ai este exact ce aveai nevoie pentru a îndrăzni să faci o mare schimbare în viață ta. Până mai ieri erai nesigur, neclar, nu știai prea bine ce ai de făcut sau dacă e bine ceea ce intenționezi să pornești, dar acum, s-au adunat o serie de factori care te susțin în direcția aleasă. Primul lucru pentru a păși pe acest drum e să privești în spate să vezi ce cari după tine inutil, de ce te poți detașa sau descotorosi, pentru că duci după tine amintiri, resentimente, regrete, emoții care nu-ți mai servesc la nimic. Ești pe drumul cel bun, dar evoluția depinde enorm de felul cum arunci balastul inutil peste bord, pentru că abia după aceea începe ascensiunea!

Balanță

Banii sunt făcuți să circule și nu vei dori să stai prea mult cu ei în pușculiță. Dacă un prieten aflat în impas te roagă să-l ajuți cu bani, o vei face fără să stai pe gânduri, mai ales că ai o sumă acumulată în așteptare în cont. Ai maximă încredere că îți va da banii înapoi și te bazezi pe buna voastră prietenie, dar nu strică să ceri și niște garanții pentru ceea ce-i oferi. Își va returna el datoria, dar nu atât de repede pe cât promite acum.

Horoscop miercuri 19 august 2020. Scorpion

Spune ce ai decis, fără să te gândești la ce va spune lumea despre alegerile făcute. Sunt deciziile tale și pentru mulți par ciudate, fantasmagorice, nerealiste, dar tu crezi în ele și le vei urma cu sfințenie. Tu te bazezi pe flerul personal, nu pe părerea lumii, deci ești pregătit să îți asumi deciziile ciudate și căile originale care vor duce acolo unde speri. Dacă vezi că unii te judecă pentru alegerile făcute, da-le apa la moară și râzi alături de ei despre nebunia de care dai dovadă, dar nu te abate de la ce ai ales. Tu prevezi deja rezultatele în perspectivă și arată promițător!

Săgetător

Este o zi banală, în fond, care nu aduce nimic ieșit din comun, dar care ție îți convine de minune prin calmul și rutină ei. Te ocupi de lucruri statice, sedentare, dar pesemne că tu chiar aveai nevoie de un astfel de ritm mai lent pentru a ieși din stresul ultimei perioade. Cât timp nu apare nimic care să-ți dea peste cap tihnă aparentă, e o zi bună, deci profită de calmul care se lasă peste multe planuri din viață ta. Dacă îți permiți o zi complet liberă, fără nici un fel de efort, ar fi în beneficiul tău pentru a-ți reîncărca bateriile. Ai nevoie de odihnă și ceva mai multă liniște!

Citește aici horoscopul iubirii pentru luna septembrie

Capricorn

Dacă vezi că nimic nu mai înaintează urmând propriile tale idei, ar fi bine să ceri ajutor de la alții. Ai putea întâlni azi pe cineva care se va dovedi a fi cel mai eficient ghid pentru tine, în situația de față, așa că nu te crampona doar de propriile principii. Sunt momente când a apela la alții și, mai ales, a respectă părerile lor, e salvator, așa cum se va întâmpla și astăzi. Lasă încăpățânarea la o parte și orgoliul că te descurci și singur și ascultă ce spune celălalt. Fie că-i ceri ti direct sfatul sau ți-l oferă printr-un concurs de împrejurări favorabil ție, vei vedea ce folositoare e intervenția sa!

Vărsător

Azi ai putea găsi multă înțelegere în lucruri sfinte, așa că deschide un drum mai larg spre spiritualitate. Dacă simți nevoia să mergi din nou la biserică sau doar să te rogi acasă în intimitate, efectul este același și simți cum sufletul tău se eliberează de întrebări și dileme. Discuția foarte serioasă pe care o ai cu ceilalți va avea și asupra lor efect eliberator, pentru că știi să asculți și, mai ales, știi să dai povețe înțelepte, desprinse din experiență ta de viață. Ești un interlocutor de nădejde de la care oricine are ceva de învățat.

Horoscop miercuri 19 august 2020. Pești

Nu te juca așa cu vorbele, mai ales dacă în față ta se află o persoană pesimistă care are tendința de a trata orice cuvânt ca pe un atac la persoană. Glumele trebuie spuse într-o formă clară, care să nu nască interpretări eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosești atunci când faci cuiva o poantă sau vrei să ironizezi o situație delicată. Ar putea înțelege altceva din glumă ta și după aceea nu vei mai ști cum să dregi busuiocul. Nu te lua de defectele sau slăbiciunile unora, pentru că îi poți răni profund.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top