Connect with us
Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Zi foarte complicată pentru unele zodii

Horoscop

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Zi foarte complicată pentru unele zodii

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi de toamnă, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute  pe care ți le oferă azi astrele. Horoscopul acestei zile aduce vești bune pentru anumite zodii, iar pe unele le pregătește pentru testele la care vor fi supuse în plan emoțional, profesional sau financiar.

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Berbec

Nu te simţi în largul tău într-un anturaj vesel, în care altădată erai ca acasă, dar nu şi acum. Te macină tot felul de întrebări la care nu găseşti încă soluţii, şi chiar priveşti cu un dram de invidie spre ceilalţi care râd şi se distrează. Nu te poţi distra alături de ei, eşti împovărat de probleme pe care totuşi le exagerezi, le faci să pară mai mari decât ar merita, tocmai tu, o persoană care de obicei găseşte soluţii la orice! Încearcă să te relaxezi şi tu un pic, preia de la cei din jur buna dispoziţie şi cheful de distracţie şi, măcar pentru o zi, nu mai discuta despre ceea ce te doare!

Taur

Ar fi două direcţii la fel de interesante către care ai o atracţie deosebită, dar totuşi nu le poţi duce pe amândouă la capăt cu succes. Cel mai greu va fi să alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovadă, pentru că e foarte posibil să faci o alegere acum, dar să rămâi cu gândul la cealaltă întrebându-te întruna ce-ar fi fost dacă o alegeai de cealaltă? Nu renunţa la cel de-al doilea plan, amână-l doar, pentru că s-ar putea să te ocupi şi de el dacă-ţi mai rămâne timp după aceea.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Gemeni

Cum să nu fii mândru când joci rolul central într-o acţiune ce entuziasmează pe toată lumea, dar marea ta bucurie e că la originea acestui succes a fost ideea ta. Ai avut un moment de inspiraţie pe care l-ai expus şi altora şi s-au adunat repede şi alţi adepţi care au considerat că ideea ta e profitabilă şi merită pusă în practică. Totul evoluează bine, i-ai dat startul într-un moment potrivit şi acum vă uniţi cu toţii forţele, încât rezultatele se vor arăta foarte repede. Toţi au de câştigat de pe urma iniţiativei tale, dar satisfacţia ta majoră e că ţi se recunoaşte rolul cheie iar mulţumirile tuturor se îndreaptă cu recunoştinţă spre tine.

Rac

E o plăcere să primeşti atâtea încurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi în contact. Cineva trebuie să fie liderul acţiunilor potrivite acestei zile şi acela eşti tu, pentru că vii cu idei concrete pentru o zi reuşită. Poate îţi vin azi chiar şi idei de afaceri, generate de discuţiile foarte animate cu cei din anturaj, cu şansa de a găsi un potenţial client sau asociat. Vorbeşte despre planurile tale, pentru că e posibil să mai atragi şi pe alţii în realizarea lor.

Leu

Te enervează rutina acestei zile, dar încearcă să te concentrezi asupra proiectelor începute, chiar dacă nu mai au nimic nou de oferit. Este un moment bun pentru a încheia o acţiune asupra căreia te-ai aplecat vreme îndelungată, pentru că se presupune că tot ce era de făcut deja s-a înfăptuit şi acum e doar vremea ultimelor retuşuri înainte de a-i pune punct. Mai apoi vei începe ceva nou, probabil, dar azi ar fi bine să duci la capăt acest capitol, în ciuda monotoniei instalate. Te vei simţi mult mai bine după ce-i vei pune punct definitiv!

Fecioară

Felul în care te comporţi supără pe cei care te ascultă şi nu faci altceva decât să creezi animozităţi în jurul tău. Eşti stresat, se vede că ceva nu-ţi convine, dar chiar dacă ai motive să o faci pe supăratul, încearcă să nu-ţi eliberezi nervii pe cei din jur, pentru că le strici şi lor tot cheful. Eşti implicat într-un fel de război cu toată lumea, dar nu eşti singurul în această situaţie, de parcă ai aduna alături de tine mai multe persoane cu acelaşi of.

Vezi aici horoscopul iubirii din această lună

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Balanță

Deşi ar fi suficiente motive de bucurie în jurul tău, anturajul e cel care strică atmosfera. Nimereşti printre oameni care caută nod în papură chiar şi la cele mai frumoase veşti şi, în loc să celebrezi victoria, te trag şi pe tine într-o zonă sumbră a îndoielii, a temerilor, a întrebărilor cu tentă pesimistă. Nu te lăsa influenţat de astfel de oameni care oricum nu vor fi mulţumiţi cu nimic din ceea ce li se oferă. Vei vedea cât se ciudat reacţionează ei la veşti bune, punând în evidenţă doar punctele lipsă, sensibile şi urâte ale celor auzite. Nu face ca ei!

Scorpion

Fii curajos şi scoate-ţi mai mult în evidenţă atuurile, calităţile, lucrurile unice care te diferenţiază de ceilalţi. Nu te privi prin ochii celor din jur, pentru că lumea nu te cunoaşte aşa cum eşti cu adevărat. Degeaba te fac unii să te simţi miel când tu eşti leu, deci fă un pas în faţă şi arată-ţi justa valoare şi putere. Nu te lăsa etichetat, nu accepta să fii pus în aceeaşi oală cu cei slabi sau mediocri doar pentru că ai avea ceva în comun cu ei. Nu faci parte din turmă, aşa cum ar dori unii să te facă să crezi, ci eşti unul singur! Ia taurul de coarne şi luptă cu aceste condiţionări nemeritate pe care societatea le aruncă asupra tuturor.

Săgetător

Ai ajuns la finalul unui proiect de lungă durată la care ţi-ai adus contribuţia şi tu alături de un grup extins de persoane. Fiecare a jucat un rol în atingerea acestui nivel, iar acum, la final, a venit vremea strângerii recoltei şi a sărbătoririi succesului. Vă apreciaţi unii altora contribuţia, celebraţi victoria comună şi vă bucuraţi de ceea ce aţi reuşit să construiţi laolaltă. Nimeni nu-şi arogă dreptul de conducător suprem al acestui succes, pentru că a fost un efort colectiv în care fiecare a avut rolul său cheie. Acum vă puteţi distra într-o petrecere de toată frumuseţea.

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Capricorn

Nu te crampona doar de ideile preconcepute pe care le duci după tine de multă vreme şi care au devenit principii ferme de viaţă. Totul se poate schimba, chiar şi concepţiile învechite, chiar şi ideile fixe, ca atare fii mai maleabil atunci când auzi idei noi. Chiar dacă pe moment eşti tentat să le respingi, după o vreme vei ajunge la concluzia că sunt mult mai bune şi ar merita puse în aplicare. E nevoie de o revizuire rapidă a unor planuri pe care le-ai clădit până aici sau o analiză retrospectivă a unor paşi parcurşi, pentru că sigur există şi o altă perspectivă, care se conturează azi din ce în ce mai clar la orizont.

Vărsător

Fă un efort să duci azi la îndeplinire un proiect ce se apropie de sfârşit. Oricum nici putere nu mai ai, deci ar fi bine să te eliberezi odată de sarcină! Eşti înaintea unei decizii finale, dar e cel mai complicat moment, pentru că te tot întrebi dacă ai făcut tot ce se putea face şi dacă ai ajuns la nivelul cel mai bun. Ai mereu senzaţia că se putea şi altfel, că se mai poate schimba ceva chiar în ultimul moment, dar nu insista să duci mai departe acest plan, de vreme ce eşti pe ultima sută de metri. Adună-ţi forţele şi pune punct aici, ca de mâine să te poţi gândi la altceva.

Horoscop miercuri 2 septembrie 2020. Pești

Ascultă cu atenţie ce îţi transmite vocea interioară pe care numai tu o poţi auzi, pentru că te avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu eşti atent la detalii, dacă nu ţii cont de semnalele de alarmă, rişti să aluneci într-o zonă nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul tău e intuiţia care îţi şopteşte în ureche să nu faci un anumit lucru! Ascult-o cu luare aminte şi ai să-i mulţumeşti mai apoi că te-a tras la timp de mânecă, deşi un pic cam abrupt poate.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top