Connect with us
HOROSCOP MIERCURI 25 IULIE. O zodie își va găsi azi jumătatea!

Horoscop

HOROSCOP MIERCURI 25 IULIE. O zodie își va găsi azi jumătatea!

HOROSCOP MIERCURI 25 IULIE. Feciorele ar trebui să nu mai fie așa încordate la locul de muncă și să se relaxeze mai mult. O altă zodie va avea parte de sprijinul și încurajarea familiei într-o problemă!

HOROSCOP BERBEC MIERCURI 25 IULIE

Iubirea e alături de tine clipă de clipă, nici nu are rost să te îndoieşti de asta, chiar dacă ai fi tentat să spui că nu e sub forma visată de tine. Ce visezi de fapt?

O Ileana Cosânzeana ca-n basme şi un Făt Frumos călare pe cal alb? Acestea nu există în viaţa reală, în schimb iubirea poate lua cea mai firească şi mai banală formă pe care o poţi primi în inima ta cu bucurie.

Lasă-te ghidat de iubire în tot ce faci, indiferent cui oferi această iubire, pentru că se va dovedi a fi sursa tuturor lucrurilor minunate din viaţa ta. Presară o linguriţă de IUBIRE peste tot ceea ce faci – la serviciu, la şcoală, pe stradă sau acasă – şi ai să vezi ce gust minunat capătă ziua!

HOROSCOP TAUR MIERCURI 25 IULIE

Dacă îl iei pe nu în braţe şi nu accepţi pentru nimic în lume alternative mai bune care ţi se oferă, e clar că vei rămâne blocat într-o zonă tristă şi sumbră.

Stă în puterea ta să te ridici şi să pleci din acel spaţiu care te ţine în întuneric, dar dacă îţi place să te auto-compătimeşti şi să ţi se plângă de milă, nimic nu se schimbă.

Te poţi rupe singur de tristeţe şi frustrare, dar printr-un gest de voinţă pe care sigur poţi să-l faci. Tu nu eşti aşa, ai o atitudine optimistă şi pozitivă chiar şi în faţa celor mai dificile momente, şi trebuie să scoţi din interiorul tău acel personaj care te reprezintă.

Tu nu eşti supărat, îngândurat şi îngrijorat din fire, ci dimpotrivă: curajos, optimist, deschizător de drumuri spre lumină.

HOROSCOP GEMENI MIERCURI 25 IULIE

Azi apreciezi mai mult ca oricând valoarea prieteniei, pentru că un om este alături de tine şi îţi oferă cel mai de preţ ajutor exact când ai mai mare nevoie de asta.

Culmea, nu e neapărat cel pe care îl numeai cel mai bun prieten, deci nu te aştepta la miracole de la cel de la care ai aştepta asta, ci poate fi vorba de o persoană care nu se bate cu pumnul în piept de câte face pentru tine, în schimb e acolo lângă tine şu te susţine.

Ajutorul lui nu e neapărat unul concret, adică să pună mâna sau umărul ca să facă ceva palpabil pentru tine sau în locul tău, dar e călăuza cea mai de încredere care îţi arată o cale.

Urmează-i sfaturile, pentru că sunt folositoare în situaţia de faţă!

HOROSCOP RAC MIERCURI 25 IULIE

Nu eşti prea deschis la cooperare, şi aproape că refuzi sprijinul cuiva care chiar vrea să-ţi fie de ajutor.

Ori din orgoliu, ori din încăpăţânare, ai tendinţa de a respinge gesturile de prietenie care vin de la ceilalţi, susţinând că poţi şi singur.

Parcă nu ai vrea să te îndatorezi faţă de nimeni şi de aceea vrei să te descurci pe cont propriu, ca să nu fii nevoit, altădată, să întorci cuiva serviciile în mod similar şi nici să recunoşti că ai avut nevoie cândva de ajutor.

Exagerezi totuşi cu orgoliile, deci, dacă nu ştii ce trebuie făcut, acceptă sfaturile: nu e nicio ruşine!

HOROSCOP LEU MIERCURI 25 IULIE

Familia îşi arată, pentru a mia oară, puterea şi energia într-un moment critic al uneia din persoanele din casă.

Fie că eşti tu cel trist şi împovărat de griji, fie că o rudă trece prin momente dificile, prezenţa celor dragi alături se va dovedi a fi salvatoare, readucând liniştea în sufletul celui care suferă.

O vorbă bună, o încurajare sau simpla susţinere morală la greu va fi cel mai de preţ dar al acestei zile, pentru că oricine ar trece peste un impas dacă s-ar şti sprijinit sincer şi necondiţionat de cei care îl iubesc, orice ar fi sau orice ar face!

De asta e nevoie acasă: de toleranţă şi îmbărbătare!

HOROSCOP FECIOARĂ MIERCURI 25 IULIE

Eşti împins de la spate de termene limită, dar, deşi eşti o fire iute de obicei, acum parcă eşti strâns cu uşa, şi nu dai randament sub asemenea presiune.

Cineva te bate la cap să te grăbeşti, să nu pierzi vremea, să termini totul acum, dar tu ai mai avea încă multe de rezolvat înainte de a încheia un proiect în desfăşurare.

Consideri că graba poate strica tot ce ai construit, de aceea o laşi mai moale, în ciuda tuturor stimulentelor impulsive de pe margine.

Eşti convins că a lucra sub tensiune poate genera erori majore şi preferi să-ţi iei răgazul necesar pentru a te ocupa de tot pe îndelete, fără să-i laşi pe ceilalţi să te streseze.

Grăbeşte-te încet!

HOROSCOP BALANȚĂ MIERCURI 25 IULIE

Nu-ţi place locul în care te afli pentru că, din cauza unei vagi manii a persecuţie, te simţi cumva neglijat, dat la o parte sau chiar inferior în comparaţie cu cei din jur.

Simţi că tu nu te poţi ridica la nivelul celor din preajma ta şi aproape că-ţi doreşti să te retragi în umbră, fără să te observe nimeni.

Nu eşti cu nimic mai prejos, ca atare lasă angoasele deoparte şi fă un pas în faţă. Şi tu ai atuurile tale care merită puse în valoare, pentru că nici tu nu poţi fi ca ceilalţi, dar nici ceilalţi nu sunt ca tine.

Fiecare sunteţi unici şi speciali în felul vostru, ca atare pune-te şi tu în valoare cu mai multă încredere în ceea ce reprezinţi.

HOROSCOP SCORPION MIERCURI 25 IULIE

Caută pe cineva care să-ţi semene pentru a-ţi fi alături într-un proiect important.

O persoană la fel de energică, de puternică, de implicată ca ţi tine ar fi de folos pentru a lua startul cu dreptul, pentru că primeşti de la acesta aceeaşi dorinţă de acţiune, generatoare de energie pozitivă.

Cel care îţi sare acum în ajutor îşi arată astfel cât de mult apreciază prietenia ta, pentru că şi tu i-ai fost, cu alte ocazii, alături în acelaşi mod.

Uniţi-vă forţele şi porniţi acum, în tandem, umăr la umăr, spre un viitor succes din care fiecare are ceva de câştigat, deci aveţi acelaşi interes.

HOROSCOP SĂGETĂTOR MIERCURI 25 IULIE

Te integrezi imediat în orice mediu, dând dovadă de o mare capacitate de adaptare, de flexibilitate, de talent în comunicare.

Reuşeşti să te apropii de oricine, chiar şi de cei cu care nu pari a avea ceva în comun, dar găseşti uşor subiecte de conversaţie pe oriunde ai merge. Eşti conştient că, în mediul în care intri azi, tu trebuie să fii cel care mai trece de la el orgolii.

Te vei simţi bine printre aceşti oameni, chiar dacă sunt total necunoscuţi, pentru că îţi pui în joc toate calităţile tale în domeniul comunicării şi relaţionării paşnice cu lumea.

HOROSCOP CAPRICORN MIERCURI 25 IULIE

Mintea ta merge brici şi îţi vin replicile ca pe bandă rulantă, numai că eşti într-o pasă ceva mai agresivă şi ai tendinţa de a-ţi impune propriile puncte de vedere cu un dram de impulsivitate.

Crezi că numai tu ai dreptate şi nu stai la discuţii cu restul lumii ci aştepţi ca toţi să te asculte pe tine.

Încearcă să-ţi foloseşti această energie mentală într-un sens constructiv, nu pentru a te certa cu alţii şi nici pentru a tensiona inutil atmosfera.

Transform-o în ambiţie, în voinţă, în competitivitate pentru a urca pe un nivel superior în planurile tale.

HOROSCOP VĂRSĂTOR MIERCURI 25 IULIE

O vorbă aruncată în vânt poate avea efecte mai grave decât s-ar putea crede, de aceea trebuie să manevrezi cuvintele cu maximă prudenţă.

Poate nici nu poţi prevedea cât de mari pot fi efectele distructive ale unei critici aparent inofensive, de aceea trebuie să umbli cu mănuşi, mai ales cu cei mai agresivi decât tine, deoarece reacţia lor poate fi cruntă!

Rişti să rupi o relaţie de colaborare, să pierzi un prieten, să fii exclus dintr-un colectiv în care te simţeai bine, şi totul din cauza nervilor, a unui impuls de moment sau a dorinţei de a atrage cuiva atenţia că greşeşte. Spune adevărul cu diplomaţie, dacă tot o faci!

HOROSCOP PEȘTI MIERCURI 25 IULIE

Ceea ce decizi azi va avea efecte pe termen lung, tocmai de aceea trebuie să spui ultimul cuvânt după o analiză foarte atentă şi prudentă a datelor de care dispui.

Greu vei mai putea schimba după aceea calea aleasă, deci nu deschide gura până nu eşti sigur că ai înţeles situaţia.

Posibil să fii influenţat în sens pozitiv de o altă persoană care îţi oferă, de pe margine, informaţii folositoare, detalii clarificatoare sau un stimulent excelent de a nu mai sta pe gânduri şi să spui odată ce ai decis. Porneşte pe noua cale cu încredere că ai făcut alegerea cea mai bună şi nu te gândi ce-ar fi fost dacă ai fi ales altceva.

HOROSCOP MIERCURI 25 IULIE oferit de Acvaria

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top