Connect with us
Horoscop miercuri 9 septembrie 2020. Unele zodii vor duce la bun sfârșit planurile

Horoscop

Horoscop miercuri 9 septembrie 2020. Unele zodii vor duce la bun sfârșit planurile

Horoscop miercuri 9 septembrie pentru toate zodiile. Află acum la ce trebuie să te aștepti în această zi de toamnă, de ce surprize vei avea parte, dar și la ce trebuie să fii atent, pentru că ai putea întâmpina probleme mai mari decât te-ai fi așteptat, deși ultima perioadă poate ți s-a părut banală, lipsită de evenimente neașteptate. În timp ce unele zodii vor avea o zi fără probleme, în care lucrurile vor merge ca pe roate și vor duce la bun sfârșit orice proiect, altele se vor confrunta cu probleme mari, pe care le vor depăși doar dacă vor asculta de anumite sfaturi primite azi.

Horoscop miercuri 9 septembrie 2020. Berbec

Nu eşti deloc în apele tale şi, pentru că nu ai curajul să te exprimi liber, din cauza unor inhibiţii sau a emotivităţii excesive, nu laşi o impresie prea bună. Eşti timid, greu te urneşti pentru a te apucă de treaba, pentru că eşti influenţat negativ de griji care nu te lasă să te manifeşti în voie. Posibil că anturajul să fie vinovat de stările tale emoţionale neplăcute, pentru că te afli în compania unor persoane pesimiste care discuta numai despre necazuri, lipsuri şi un viitor sumbru. Nu te poţi elibera de acest mediu şi începi să gândeşti la fel.

Taur

Nu poţi înţelege corect părerile celor din jurul tău, mai ales că sunt atât de contradictoriu. Unii tac şi nu ştii ce gândesc, în timp ce alţii dau replici dure şi critică tot ce faci, deci cine are dreptate? Poate ai prefera ca lumea să-şi exprime punctul de vedere cu mai multă energie, decât să tacă şi să gândească cine ştie ce, dar nici tonul agresiv nu ţi-e pe plac. Eşti şi tu confuz, pentru că nu ştii ce decizie să iei privind la reacţiile celor care îţi ţin companie. Nici una nu seamănă cu cealaltă, iar tu eşti la mijloc şi încerci să-i mulţumeşti şi pe unii, şi pe alţii. Nu prea reuşeşti.

Gemeni

Apare un musafir nepoftit, dar care reuşeşte să anime atmosfera foarte bine în jurul sau, semn că era nevoie de un suflu nou în anturajul de care deja te-ai plictisit. E o figura proaspătă care adună din nou grupul în jurul sau şi umorul de care se foloseşte este cheia succesului când vine vorba de lucru în echipa. Într-o astfel de atmosfera, lucrezi altfel, pentru că veselia va lega mai bine relaţiile dintre oameni şi nimeni nu se mai simte constrâns să-şi ducă sarcinile la îndeplinire, ci le face din plăcere.

Rac

Chiar dacă ai impresia, pe moment, că ai ajuns în faţa unei porţi închise, nu te pripi să extragi concluzii negative. Uneori chiar şi piedicile au rostul lor, acela de a te ajuta să priveşti cu alţi ochi în jur, să descoperi că mai ai ceva de învăţat, să cauţi repede alte variante de a trece dincolo de poartă. Dacă vezi că planul de faţă s-a împotmolit, nu te opri, schimbă repede direcţia, pentru că sigur ai alte posibilităţi la dispoziţie. Un as în mânecă, un plan B, o portiţă secretă de ieşire, ca atare numai de tine depinde să ieşi repede din starea de derută şi să începi altceva.

Citește și horoscopul financiar din luna septembrie

Leu

Oricât ai încerca să fii imparţial şi obiectiv, tot vei defavoriză pe cineva, că atare nu te mai chinui atâta să fii echidistant. Fii tu însuţi, aşa cum eşti, fără a te scuză mereu, fără a-ţi explică reacţiile, gesturile, replicile la tot pasul. Chiar dacă tu consideri că ai fost corect cu cineva, acela tot va găsi nod în papură şi te va acuză de cine ştie ce gest nepotrivit. Totuşi poţi încerca să repari o veche greşeală din trecut la care ţi-ai dat şi tu seama, între timp, că ai cam exagerat, pentru că de dată această ai putea drege mult mai uşor busuiocul decât atunci când ai comis-o.

Horoscop miercuri 9 septembrie 2020.Balanță

A venit un moment în care trebuie să pui faţă în faţă două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri că nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Recunoaşte că, dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua şi nu ai face decât să te oboseşti peste măsură. Poate nu e o renunţare, ci doar o amânare a unuia din aceste proiecte, cu gândul de a te apucă de el altădată. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru ţine în momentul de faţă. Cel mai greu moment este acesta de a pune în balanţă argumentele pentru a te decide totuşi la una din căile propuse.

Scorpion

Timpul trece lent, dar ție îți convine de minune acest ritm, pentru că te ajută în ceea ce vrei să construiești. Nu ai da randament dacă ai fi presat de timp și împins de la spate de termene limită, ca atare e perfect dacă nu te grăbești! Clădesti totul încet și sigur și rezultatele la care se ajunge lent, țin mai mult. Ai așteptat mult acest moment, dar răbdarea de care ai dat dovadă a meritat, pentru că este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum încolo. Ai de ce să fii mulțumit de ceea ce se prefigurează în fața ochilor tăi.

Săgetător

Ai nevoie doar de o scânteie nouă care să-ţi reaprindă cheful şi dorinţa, şi aceasta apare de undeva exact la momentul cel mai potrivit. Parcă ai renăscut, parcă eşti alt om, parcă nimic nu te mai poate ţine pe loc, pentru că toate merg ca pe roate. Păstrează acest tonus entuziast şi optimist cât mai mult timp posibil, pentru că te va duce foarte repede la apogeul scopurilor tale actuale. Ţi se cere o atitudine complet nouă, ca atare nu ezita să pui punct şi s-o iei de la capăt, dar startul cel nou să fie într-o cu totul altă direcţie decât mergeai înainte. E nevoie de un stimulent pentru a schimba macazul.

Capricorn

Spune cu încredere ce gândeşti, pentru că există în jurul tău oameni care chiar au nevoile de părerile sau informaţiile tale. Vorbeşte răspicat, argumentează-ţi opiniile şi nu te lăsa influenţat de ceilalţi care cred că numai ei au dreptate. Tu ştii foarte bine ce spui şi pe ce te bazezi, pentru că ai acumulat prin studiu serios tot ce acum spui cu emfază. Unii chiar ţin cont de ceea ce le transmiţi, ca atare exprimă-te cu atenţie, oferind toate detaliile ca să fii corect înţeles. Nu ţi-ar plăcea ca cineva să facă ceva pornind de la datele transmise de tine şi să descoperi că nu i-ai spus chiar ce trebuie, deci fii generos şi în detalii, dacă tot îi oferi atâtea sfaturi bune.

Vărsător

Profită de o zi de linişte pentru a-ţi aduna forţele sau a analiza la rece nivelul la care ai ajuns într-un proiect de anvergură. Ai muncit mult până aici şi eşti în punctul în care poţi spune destul de clar încotro te îndrepţi şi ce ai realizat. Chiar dacă azi nu se mai mişcă nimic, e bine să mai stai un pic, pentru că o zi de pauză îţi este de folos pentru a privi detaşat situaţia. Vei descoperi ceea ce te ţine pe loc, ba chiar ai putea primi informaţii sau sfaturi salvatoare care te vor duce într-o direcţie promiţătoare. Permite-ţi deci să stai departe de miezul acţiunii începute.

Pești

A venit un moment în care trebuie să pui faţă în faţă două lucruri la care ai muncit la fel de mult, dar consideri că nu poţi duce mai departe decât pe unul dintre ele. Recunoaşte că, dacă ai încerca să te ocupi de amândouă în acelaşi timp, roadele nu ar fi la fel de bune, concentrarea ta s-ar diminua şi nu ai face decât să te oboseşti peste măsură. Poate nu e o renunţare, ci doar o amânare a unuia din aceste proiecte, cu gândul de a te apuca de el altădată. Alege-l pe cel mai important, cel mai urgent, cel mai folositor pentru tine în momentul de faţă. Cel mai greu moment este acesta de a pune în balanţă argumentele pentru a te decide totuşi la una din căile propuse.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top