Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici cum recunoşti fizic fiecare zodie

Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici: cum recunoşti fizic fiecare zodie

Numerologul Mihai Voropchievici susţine că putem recunoaşte zodia unei persoane sau ascendentul zodiei sale doar după aspectul fizic. Află trăsăturile fizice ale zodiilor şi cele mai importante caracteristici comportamentale.

Cum recunoşti fizic fiecare zodie

Cum recunoşti un Berbec: Berbecul este, în general, de înălţime medie, are o tendinţă de calviţie. Este o fire întreprinzătoare şi destul de extravagantă la prima vedere. În copilărie poate suferi multe accidentări, mai ales în zona capului.

Cum recunoşti un Taur: Are înălţimea medie, gâtul scurt, mâinile scurte şi late, iar palmele sunt pătrate. Are un aspect general de robusteţe. Taurul învaţă mai greoi, însă atunci când a acumulat informaţiile, ştie cum să le folosească.

Cum recunoşti un Geamăn: Are o înălţime medie spre înaltă, este mereu agitat şi vorbeşte mult. Este comunicativ, însă înclinat spre superficialitate şi dualism. Poate minţi foarte uşor.

Cum recunoşti un Rac: Are înălţimea mică spre medie. Are aspect de copil, o faţă rotundă şi prezintă tendinţe de îngrăşare. Are numeroase talente artistice şi poate ieşi în evidenţă prin muzică, teatru sau pictură. Este pasionat de trecut, de istorie, de mistere. Are un temperament retras, sensibil, intuitiv şi este destul de delăsător.

Cum recunoşti un Leu: Are o înălţime medie spre înaltă, un aspect impunător, păr bogat. Are mersul drept, defilează cu prestanţă şi denotă forţă şi precizie. Este dinamic, energic şi curajos şi ştie să conducă o afacere sau un colectiv.

Cum recunoşti o Fecioară: Are înălţimea medie sau submedie, este plăpândă şi subţirică, sensibilă, bolnăvicioasă şi ipohondră. Caută toate defectele la cei din jur şi le găseşte imediat. Se fereşte de efortul fizic.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top