Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 23-29 mai 2016

21.05.2016
Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 23-29 mai 2016

„Toate zodiile au fost pana acum in echilibru, cu mici discrepante la zodiile de apa”, a spus numerologul Voropchievici. Iata previziunile pentru saptamana viitoare.

Horoscop Mihai Voropchievici, saptamana 23-29 mai 2016

Berbec

Prima runa are cifra 22 si spune asa: simbolul dragostei. O dragoste noua, pasionala. Fiti atenti ce va spun. Dragostea asta noua se poate manifesta printr-o persoana noua care vine in familie. Aceasta dragoste poate sa renasca in mai pentru partener.

Taur

Taurii tot asteapta schimbari. Suspiciunile lor dispar saptamana viitoare. Sa fiti pregatiti pentru o schimbare. Nu va mai ganditi la lucruri rele. Veti primi lucruri bune pentru perioada urmatoare.

Gemeni

Sunt cei mai versatili. Tot ce ati actionat pana acum, runa va sfatuieste sa schimbati tactica. Daca ati fost prea domol, schimbati tactica. Faceti aceleasi lucruri bune, dar total opuse. Ei cauta sa obtina lucruri bune.

Rac

Racii au cerut niste drepturi, au cautat sa rezolve niste probleme acasa si la serviciu. Sunt sfatuiti sa stea acasa in asteptarea unui raspuns important. Au avut perioade cand una au spus, alta s-a inteles. Primesc un lucru fantastic de bun.

Citeste si: Mihai Voropchievici spune cum te afecteaza schimbarea numelui!

Leu

Sunteti pe punctul sa va mutati din casa si veti actiona oportun. Este o perioada oportuna sa schimbe locul de munca sau sa isi mai cumpere o locuinta. Schimbarea locului de munca sau a locuintei sunt cele doua alternante.

Citeste continuarea in pagina urmatoare