Connect with us
Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 24-30 octombrie 2016

Horoscop

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 24-30 octombrie 2016

Mihai Voropchievici a făcut previziunile pentru săptămâna 24-30 octombrie 2016. Numerologul vine cu sfaturi și avertismente pentru mai mulţi nativi.

Horoscop Mihai Voropchievici săptămâna 24-30 octombrie 2016

BERBEC -Nativii în zodia Berbec au o săptămână în care li se dezvăluie foarte multe adevăruri tentante, marcante care pot sa le aducă lucruri interesante care să le marcheze viața. Cine știe, însă, ce ați făcut și puteți plăti!

TAUR – Mai ales pentru femeile din această zodie care își doresc să-și mărească familia: au o săpămână de fertilitate și belșug. Acționați! Lucrurile frumaose se vor împlini.

GEMENI – Indiferent ce au făcut sau cum acționează, nativii în zodia Gemeni sunt urmăriți de un succes major. Norocul e cu voi!

Cele mai dure femei din zodiac

RAC – Zodia Rac are o săptămână de mesaje, telefoane, mailuri. Să fie pregătiți cu urechile în toate direcțiile la ceea ce li se oferă. Mesajele știți să le prelucrați și sunteți în câștig de cauză.

LEU – Nativii în zodia Leu au mai greșit, iar săptămâna aceasta, că a venit în contact cu oameni dubioși, îi atenționează ca e o săptămână în care sunt protejați de Divinitate.

FECIOARĂ – Zodia Fecioară s-a cam distrat săptămâna trecută, iar acele Fecioare care nu au reușit să-și consolideze poziția în familie și la serviciu au o săptămână în care pot acționa benefic.

Citeşte continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top