Horoscop Mihai Voropchievici: Trei zodii au schimbări importante în această lună

05.07.2018
Horoscop Mihai Voropchievici: Trei zodii au schimbări importante în această lună

Horoscop Mihai Voropchievici. Numerologul a dezvăluit ce au pregătit astrele fiecărei zodii în această lună, conform runelor sale.

A doua lună de vară se anunță a fi una foarte schimbătoare pentru zodii. De asemenea, un eveniment interesant pentru toate zodiile, care va aduce implicații deosebite, va avea loc 27-28 iulie. E vorba de luna sângerie.

Horoscop Berbec – e sfătuit să plece într-o călătorie. E o lună foarte alertă, de mișcare multă

Horoscop Taur – primește un sfat, să se relaxeze, să se detașeze de tot ce înseamnă cotidian

Horoscop Gemeni – sunt câștigători pe toate planurile, sunt câștigătorii lunii iulie

Horoscop Rac – au o lună în care Luna îi agită, caută scandal. Toate lucrurile se pot așeza favorabil

Horoscop Leu – au o lună de schimbări, schimbă serviciul, dar și locuința

Horoscop Fecioară – sunt într-o lună în care primesc numai vești bune, sunt beneficiare la tot ce înseamnă gratuități

Horoscop Balanță – au o lună cu schimbări foarte importante

Horoscop Scorpion – primesc vești bune, să dea la o parte toate grijile și fricile legate de trecut

Horoscop Săgetător – fiți puternici dacă vreți să obțineți ce v-ați dorit

Horoscop Capricorn – nebuloasa din capul lor va ieși la iveală, își vor găsi liniștea interioară

Horoscop Vărsător – mesaje multe, tot felul de atenționări, e o perioadă bună de schimbări, poate fi și o cerere în căsătorie

Horoscop Pești – să nu forțeze mâna norocului, să aibă răbdare, că vor primi numai lucruri bune.

Horoscop Mihai Voropchievici: Ce aduce luna sângerie pentru fiecare zodie

Luna sângerie 2018 pentru Berbec – sunt mult mai atenți la tot ce înseamnă cuplu, familie, se asigură ca totul să fie în siguranță. Concentrare masivă asupra carierei.

Luna sângerie 2018 pentru Taur – devin irascibili, au tot felul de certuri cu membrii familiei. Li se recomandă să facă schimbări și să se hotărască dacă sunt puși pe discordie. Dacă vor fi liniștiți, vor avansa în carieră.

Luna sângerie 2018 pentru Gemeni – încep să se deștepte și o să încerce să facă diferența dintre prietenii adevărați și dușmani. Vorba e mai puternică decât un pumnal.

Luna sângerie 2018 pentru Rac – vor vedea clar tot ce contează pentru ei. Se ceartă un pic cu șeful, pentru că el e muncitor. Va fi obligat să se ocupe mai mult de latura profesională.

Luna sângerie 2018 pentru Leu – vor vedea foarte clar tot ce au de făcut în viața lor, sunt multe interacțiuni în perioada asta. Își caută parteneriatul. Sunt multe schimbări pe natură spirituală.

Luna sângerie 2018 pentru Fecioară – este sfătuită să selecteze anturajul, să schimbe percepțiile asupra vieții. Trebuie să lase steagul mai jos, să fie un pic mai temperate.

Luna sângerie 2018 pentru Balanță – vor comunica mai ușor. Ideile Balanțelor sunt luate în considerare. Nu lăsa pe nimeni să te oprească din ceea ce faci. Mergi decis, pentru că va veni câștigul.

Luna sângerie 2018 pentru Scorpion – află sensul vieții, este un răscolitor în necunoscut. Va avea inspirația și va avansa în carieră.

Luna sângerie 2018 pentru Săgetător – este o perioadă de călătorii, dar știe să obțină și o avansare în carieră.

Luna sângerie 2018 pentru Capricorn – a strâns multe secrete, iar toate ies la suprafață. Încercați să nu faceți excese.

Luna sângerie 2018 pentru Vărsător – devin inovatori, ies în evidență la locul de muncă și au parte de schimbări pozitive. Se vor decide să facă o schimbare.

Luna sângerie 2018 pentru Pești – devin mai romantici, mai visători. Au un flux de energie benefică. Sunt creativi, caută plăceri, au schimbări pozitive la muncă, dar și ceva probleme de sănătate.

Citește și: Horoscop iulie 2018: Patru zodii sunt avantajate în această lună!