Connect with us
Horoscop Minerva

Horoscop

Horoscop Minerva 11-17 septembrie 2016

Horoscop Minerva 11-17 septembrie Berbec
Conjunctia Marte – Saturn s-a dizolvat si pare sa-i fi lasat fara suflu pe acesti nativi, dar nu este asa. Berbecii sunt acum mai stapani pe ei, mai copti si mai intelepti, lucruri de care aveau nevoie de altfel, pentru a-si struni oarecum impetuozitatea navalnica.

Pluto continua meciul cu Uranus, mai mult, pe 12 septembrie se va alatura acestei gale astrale si Venus, formand un Careu in T. inca de la inceputul saptamanii, prin relatia cu conjunctia Soare – Mercur din Fecioara, se poate spune ca este vizat sectorul decizional si al carierei. Gandesc mai mult, sunt atenti la fiecare amanunt si pragmatici, lucruri noi pentru nabadaiosul Berbec, dar de cand asteptau ei asta?

Este recomandat sa faca tot posibilul si sa fructifice perioada 16 – 17 septembrie, la maximum, sa finalizeze lucruri care treneaza de ceva timp si sa semneze contractele pe care le-au discutat acum 3 -4 luni, pentru ca le pot aduce stabilitatea financiara pentru o perioada lunga de timp.

Horoscop Minerva 11-17 septembrie Taur– Taur – Saptamana aceasta ar putea pierde pe cineva mai in varsta din familie, dar sa fie atenti si la ce se petrece in casa, la relatia cu partenerul de viata si cu copiii, si sa nu dea prilej de certuri sau tensiuni aiurea.

In schimb, luni 12 septembrie, trigonul in semne de Pamant dintre Soarele natal – Pluto si conjunctia Soare – Mercur le poate aduce beneficii nesperate din punct de vedere material si social, un aspect care implica nu doar mediul in care traiesc, prietenii si sustinatorii, ci si familia.

Poate fi vorba si despre o convocare la un birou notarial unde sa afle ca au mostenit ceva, poate fi vorba despre finalizarea unor acte legate de o mostenire sau de achizitia unui bun imobil – teren sau apartament, acte dupa care asteapta de ceva timp.

Horoscop Minerva 11-17 septembrie Gemeni – Gemeni – se risipesc norii cat de cat si se mai linistesc apele. Ramane inca viciata relatia cu banii, dar toate vor reveni incet, incet la normal.

Au invatat o lectie destul de neasteptata legata de modul de a-si castiga existenta, au invatat sa nu mai astepte sa le vina banii dupa ce presteaza munca, ci inainte, iata un lucru demn de un Gemeni. Luni, 12 septembrie, este inca afectate relatia dintre Casa prietenilor si sustinatorilor si Casa mostenirilor, a comisioanelor, a banilor partenerului de viata (acolo unde exista).

Tot luni, atentie la conflictele parteneriale, fie ca este vorba despre familie, fie despre cel cu care lucreaza. De asemenea, poate fi vorba despre pierderea unui contract sau constata cu naduf ca nu au fost atenti atunci cand au semnat niste hartii si ar putea sa se trezeasca fara nici un ban.

Citeste mai mult din Horoscop Minervei pe teotrandafir.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top