Connect with us
Horoscop Minerva 23-29 mai 2016. CONFLICTE INTENSE

Horoscop

Horoscop Minerva 23-29 mai 2016. CONFLICTE INTENSE

Horoscop Minerva 23-29 mai 2016: Ce se va intampla cu zodiile dupa ce Mercur a intrat in faza retrograda.

Pe 28 mai, Marte va intra retrograd in semnul Scorpionului. Iata previziunile pornind de la zodia Gemeni (zodia lunii) pana la Taur.

GEMENI

Soarele il avantajeaza pe Geaman sa isi gaseasca o a doua slujba. Accentele de vedetism ii nu ii face pe 24 si 25 mai. A avea intr-o echipa un Geaman, a carei creativitate se expandeaza, aduce elemente de noutate, de ingeniozitate si de progres. Geamanul care lucreaza in institutii financiare poate da lovitura vietii sale. Geamanul care e pe cont propriu va semna multe hartii si nu trebuie sa semneze ca primarul.

RAC

Racul scapa de spectrul Lunii Negre de pe comunicare si pare sa isi gaseasca linistea si echilibrul. Se rezolva o problema care tine de spatiul locativ, de o casa. Vor fi zile senine alaturi de familie. Va cheltui mai mult decat si-a propus. Racul care lucreaza in sectorul legislativ sau juridic poate obtine o victorie. Racul tanar va fi sprijinit in sectorul comunicarii.

Top 3 Cele mai depresive zodii

Horoscop saptamanal 23-29 mai 2016. Sagetatorii, pusi in situatii bizare

LEU

Leul nu va avea o viata roz in cuplu. Acesta va trebui sa faca curatenie in ograda sentimentala. Trigonul in semnele de pamant ii va da puterea sa inchida un capitol in viata sa si sa inceapa un altul. Luna Neagra ii zgandare orgoliul si poate avea ceva succes atat in plan amoros cat si profesional.

FECIOARA

Fecioara va incepe saptamana cu stangul pentru ca nu poate pricepe ca ea trebuie sa aiba mereu ultimul cuvant. Aspectul contractual si financiar va fi unul superb. I se vor acorda dividentele pe care le credea de mult uitate, poate obtine un bun la care nici nu se gandea. Profesional, va avea surpriza propunerii unui nou job sau mutarea intr-o localitate sau un alt sector al firmei, unde este nevoie de spiritul ei analitic.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2 3

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top