Connect with us
Horoscop saptamanal Minerva.Vezi ce au pregatit astrele pentru fiecare zodie in parte in saptamana 13-19 iunie 2016. Previziuni detaliate.

Horoscop

Horoscop Minerva, saptamana 13-19 iunie 2016

Horoscop Minerva 13-19 iunie 2016: Va fi o saptamana destul de controversata. Atmosfera se schimba brusc pentru toate zodiile, iar tensiunile se ciocnesc in noi si de noi. Nu trebuie sa ne pierdem cumpatul si trebuie sa luam lucrurile cum sunt. Daca lucrurile se vor intampla intr-un fel, trebuie sa le lasam asa, sa mergem mai departe.

BERBEC

Instinctele se dezlantuie, deci acest nativ trebuie lasat sa isi traiasca nebunia. Profesional, inca nu va depasi faza schimbarilor. Trebuie sa inteleaga ca anumite schimbari sunt necesare si nu e vorba de un capriciu al sefilor. Pe 14 si 15 iunie ii surade norocul si il ajuta sa faca un lucru despre care nu isi dadea seama ca se poate apuca.

Citeste si: Horoscop saptamanal 13-19 iunie 2016. NEPTUN RETROGRAD IN PESTI

Citeste si: Horoscop Mihai Voropchievici 13-19 iunie 2016

TAUR

Taurul se relaxeaza suficient. Se va exprima asa cum isi doreste, asa cum simte. Poate avea idei excelente cu conditia sa nu vorbeasca despre investitii. Se poate trezi cu datorii vechi. Trebuie sa fie atent cum dirijeaza anumite plati care tin de ingrijirea casei ori de siguranta personala.

GEMENI

Nativul Gemeni simte din plin imixtiunile unui dreptunghi mistic. Va avea momente de panica, de teama. Daca sensibilitatile sale nu sunt intelese, lucrurile o pot lua razna. Crucea mutabila aduce invidii, dar si probleme de sanatate. Acesta poate asista neputincios la o drama familiala. Poate sa rupa o relatie cu mare usurinta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top