Connect with us
Horoscop Neti Sandu 9 aprilie 2018 - Viața acestei zodii se schimbă radical! Vești bune

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 1 martie 2018. O zodie primește o mărire de salariu

Horoscop 1 martie 2018 prezentat de Neti Sandu. E o atmosferă festivă, primim şi oferim mici atenţii, o să ne bucurăm cu toţii de lucrurile care ne scot din starea de monotonie şi de împietrire sufletească.

BERBEC

Aveţi tot felul de idei ingenioase pe care le veţi putea pune în aplicare şi să obţineţi tot felul de beneficii.

Poate daţi de un consilier financiar care să vă spună ce să faceţi cu banii din cont. Poate-ati vândut ceva şi e o sumă mare, ori poate cereţi un împrumut cu cea mai mică dobânda.

TAUR

Relaţia cu partenerul de cuplu o să fie mai aşezată, stabilă, după care va trebui să vă găsiţi noi puncte de sprijin, de echilibru.

O să vă consultaţi cu partenerul de cuplu, cu familia, în privinţa banilor pe care v-aţi propus să-i cheltuiţi pentru casa şi o să puneţi pe hârtie articole, materiale şi costuri.

Horoscop Neti Sandu 1 Martie 2018

GEMENI

E posibil să apară cineva care să vă ia pe sus, pentru că s-a-ndragostit de voi şi restul depinde, normal, de ce simţiţi şi voi.

Sunteţi pe punctul de a mai face un pas în carieră, să vă faceţi cunoscute meritele. Poate prindeţi un contract bănos şi o să faceţi rost de bani pentru cheltuielile suplimentare.

Citește și Pentru ei se schimbă destinul din martie. Astrele şi-au ales preferaţii, ei vor da lovitura

RAC

Se poate să-ncepeți o negociere în speranţa c-o s-ajungeţi la un consens în cele din urmă, să vă angajaţi într-un proiect de anvergură.

Or să vă intre bani în plus, pe lângă salariu, şi o să-i depuneţi într-un cont secret, să aveţi pentru Paste sau pentru vacanţă de vară. Poate luaţi de pe-acum bilete de la vreo agenţie turistică pentru c-or fi mai ieftine.

Horoscop Neti Sandu 1 Martie 2018

LEU

E posibil să primiţi o invitaţie în oraş, poate va fi şi un cadou pe care-aşteaptă cineva de mult să vi-l ofere.

Noutăţi, se poate să vină cineva în vizită şi puneţi la cale o escapadă turistică pentru weekend. O să vă duceţi la cineva care-şi serbează ziua de naştere, cununia, logodna.

FECIOARĂ

Poate vă decideţi să faceţi pasul cel mare spre căsătorie, să aveţi şi voi o familie, să vă bucuraţi de copii.

O să luaţi legătura cu nişte oameni de afaceri, să daţi drumul unei colaborări, o să găsiţi şi sponsori. Cert e ca lumea vă curtează să lucraţi în echipă.

CITEȘTE PREVIZIUNILE COMPLETE PENTRU FIECARE SEMN ZODIACAL AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top