Horoscop Neti Sandu 12 august 2018. Zi importantă, cine scapă de singurătate

12.08.2018
Horoscop Neti Sandu 12 august 2018. Zi importantă, cine scapă de singurătate

Horoscop Neti Sandu 12 august 2018. Poate începem să vedem lucrurile, viaţa, cu alţi ochi şi tot ce nu ne convenea o să se schimbe – în bine – odată cu noua noastră optică.

Citește horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC
Se poate să puneţi şi voi capăt singurătăţii şi să daţi de cineva care să vi se potrivească şi să faceţi echipa şi la treabă şi la distracţie.

TAUR
Voi poate stabiliţi data nunţii, faceţi anunţul de logodnă, căsătorie şi vă pregătiţi sufleteşte să deveniţi părinţi – pentru care chiar aveţi vocaţie.

GEMENI
Aţi putea repara o căsnicie şi să vă străduiţi să lăsaţi în trecut toate greşelile făcute şi cu şi fără voia voastră, să începeţi o viaţă nouă.

Horoscop Neti Sandu 12 august 2018

RAC
Poate le-aţi promis ceva copiilor şi o să le găsiţi o distracţie pe măsura lor, poate-i trimiteţi într-o excursie de o zi sau la piscină undeva, ei aleg.

LEU
O să revedeţi nişte oameni cu care trebuia să vă-ntâlniţi pe la începutul primăverii şi poate vă faceţi planuri de vacanţă sau ca să desfăşuraţi nişte activităţi de timp liber.

FECIOARĂ
O apariţie neanunţată, şi care-o să vă umple inima de bucurie că vi s-a părut c-a trecut un car de ani de când nu v-aţi mai văzut.

Horoscop Neti Sandu 12 august 2018

BALANŢA
Se poate să plecaţi într-o excursie de-o zi ca să faceţi plajă , baie în mare, să prindeţi un apus de soare care să vă meargă la suflet, sau vă duceţi la munte.

SCORPION
Poate faceţi cunoştinţă cu cineva faţă de care o să simţiţi un fior, nişte răscoliri care să vă facă să-ncepeti o relaţie care să ducă şi la căsătorie.

SĂGETĂTOR
Vă puteţi deplasa cu uşurinţă, poate-i luaţi şi pe nişte prieteni cu voi, să practicaţi un sport de agrement, vă duceţi într-un parc de aventuri.

Horoscop Neti Sandu 12 august 2018

CAPRICORN
E un eveniment pe care parcă n-aţi vrea să-l rataţi şi o să vă-ntâlniţi cu diverşi cunoscuţi şi v-aţi putea face şi alţi prieteni, sau relaţii, de afaceri.

VĂRSĂTOR
O persoană care înseamnă mult pentru voi şi care v-a lipsit revine şi puteţi relua o relaţie de prietenie, de dragoste, sau de afaceri – e un redivivus.

PEŞTI
Se poate să primiţi o invitaţie să vă plimbaţi pe faleză, să petreceţi o zi la malul mării, poate o primă întâlnire cu cineva care vreţi să facă parte din viaţa voastră.

Sursa PRO TV