Connect with us
Horoscop Neti Sandu 15 februarie 2018. Acest nativ intră în posesia un proprietăți

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 15 februarie 2018. Acest nativ intră în posesia unei proprietăți

Lună nouă cu vești bune. O să putem încheia niște situații pentru care ne-am zbătut vreme îndelungată și să dăm drumul proiectelor noi care așteaptă să iasă la lumină.

Citește horoscopul pentru fiecare semn zodiacal.

BERBEC

Cu puțin efort și alergătură se rezolva situația financiară și o să știți pe ce bani puteți conta în perioada asta.

O să ocazionați diverse întâlniri, o să vă priască schimbul de idei, emoții, poate puneți la cale o afacere, ori o activitate recreativă, să vă eliberați de stres.

TAUR

Posibilă întâlnire de afaceri și poate semnați un contract care să v-aducă bani pe o perioada mai lungă de timp.

Un nou proiect în pregătire, poate dați lovitură de dată asta, vor fi bani, care se vor cheltui, cu furie, aveți obiective importante și o să puneți banii la bătaie.

GEMENI

Se poate semna un contract de muncă și puneți în aplicare idei, strategii, care să v-aducă beneficii, bani.

Relația de cuplu este într-o continuă agitație, sunt niște aspecte care se cer rezolvate și e bine să dați dovadă de calm și diplomație, să faceți că relația să fie armonioasă.

Horoscop Neti Sandu 15 februarie 2018

RAC

O veste bună, o să vă luați lucruri la care ați visat de mult, dar e posibil să le primiți și cadou.

Se poate să legalizați o situație, se-ncheie un proces și o să va luați banii, vi se recunoaște un drept de proprietate, ori o să puteți lucra în condițiile cerute de voi în instanță.

LEU

E un reviriment în sfera afectivă și o să faceți lucruri noi care să înlăture monotonia din relație, să vă puteți înțelege.

Se poate rezolva o situație scriptică și o să puteți face progrese la slujbă, la școală, ori veți rezolva niște probleme cu locuința pe care vreți s-o cumpărați.

FECIOARĂ

O invitație în oraș, o revedere emoționantă și veți afla noutăți legate de relația voastră de cuplu.

Poate vreți să vă mutați cu chirie, ori să faceți un credit bancar să vă căsătoriți, pentru că vă doriți și copii, și-o să faceți tot ce depinde de voi să vă fie și mai bine.

Horoscop Neti Sandu 15 februarie 2018

BALANȚĂ

E posibil să faceți cunoștință, sau să reapară cineva care să vă facă viața mai frumoasă, pentru că v-ați maturizat.

O să vă asociați cu niște oameni care vor să lucrați împreună sau să faceți echipa în particular, poate plecați undeva pentru câteva zile, în week-end și o să fie deconectant.

SCORPION

Poate or să vă intre mai mulți bani în casă și o să mai schimbați mobila, aparatura, să fie mai frumos și confortabil acasă.

E anul vostru, e bine să profitați de ofertele pe care le primiți, faceți o selecție și alegeți ceva care, sigur, o să v-aducă profit.

SĂGETĂTOR

O prezență plăcută, o veste bună, o șansă de a vă reface viața sentimentală, ca să experimentați și voi traiul în doi.

Sfera comunicării e frumos aspectată și o să faceți echipă bună cu colegii, prietenii și la treabă și la distracție, și o să refaceți bunele relații și cu rudele apropiate frați, surori, veri.

Horoscop Neti Sandu 15 februarie 2018

CAPRICORN

Se poate să vi se mulțumească în vreun fel pentru efortul depus pe o perioada îndelungată și o să fie stimulativ, să va puteți continuă muncă respectivă.

O să primiți un răspuns de la un angajator sau de la o instituție care va acordă o diplomă, vă aprobă o cerere și o să dați drumul proiectelor noi.

VĂRSĂTOR

Le puteți cere șefilor un privilegiu, diverse lucruri fără de care nu vă puteți duce muncă la bun sfârșit, și bani mai mulți le puteți pretinde.

Vi se poate semna un act care să vă redea niște libertăți, să căpătați o proprietate, sau să primiți o împuternicire, ori un drept legat de copii, o procură.

PEȘTI

Poate câștigați o bătălie în relația de cuplu și o să vă gândiți să vindeți, să cumpărați, o casă, și să vă schimbați modul de viață.

Se poate să primiți cadouri, să mai luați și niște bani din urmă, vă scoate cineva la plimbare și o să revedeți niște prieteni care vor să petreceți mai mult timp împreună.

SURSA horoscopnetisandu.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top