Horoscop Neti Sandu 18 noiembrie 2018. Zodia care are parte de o schimbare radicală azi

18.11.2018
Horoscop Neti Sandu 18 noiembrie 2018. Zodia care are parte de o schimbare radicală azi

Horoscop Neti Sandu 18 noiembrie 2018. Astrologul Neti Sandu anunță o zi reuşită. O să dăm dovadă de flexibilitate şi dacă apar situaţii noi faţă de programul pe care ni l-am făcut o să ne pliem pe cerinţele prezentului.

Vibraţia zilei este 9 şi o să avem o viziune mai clară a drumului pe care să-l urmăm.

BERBEC
Se poate să vă placă o persoană pe care-aţi cunoscut-o mai demult abia, acum, s-o vedeţi cu alţi ochi, poate pentru că sunteţi într-o cu totul altă stare de spirit

TAUR
E cineva care se simte atras de voi şi poate o să răspundeţi cu aceeaşi monedă, şi relaţia voastră de cuplu o să prindă viaţă.

GEMENI
Poate faceţi cunoştinţă cu cineva pe care l-aţi întâlnit doar în reţelele de socializare şi vedeţi ce feeling aveţi.

RAC
Poate sunteţi invitaţi la o nuntă, la o aniversare, un botez şi dacă sunteţi în căutarea perechii de suflet s-ar putea s-o şi găsiţi!

LEU
Se poate s-aveţi o discuţie între patru ochi cu cineva care vă reproşează nişte lucruri şi o să vă apăraţi şi voi cum puteţi – cu argumente solide, oricum.

FECIOARĂ
O să onoraţi invitaţia la o aniversare, sau la un prânz cu întreg familionul, c-aveţi de luat o decizie cu toţi de fatza.

BALANŢA
Se poate să vă scoată cineva la plimbare chiar dacă ziceaţi că n-o să ieşiţi din casă, e irezistibilă persoană! probabil!

SCORPION
Se pare că e cineva care v-a pregătit o surpriză şi o să vă schimbe cu totul starea de spirit, pentru că nu v-aşteptaţi câtuşi de puţin.

SĂGETĂTOR
E o energie suplimentară care va insufla o doză nesperată de optimism şi-o să fiţi capabili de foarte multe lucruri.

CAPRICORN
E cineva care v-a tot făcut curte de la distanţă şi acum s-a apropiat în speranţa că chimia va funcţiona.

VĂRSĂTOR
Se poate să vă invite cineva la plimbare şi să descoperiţi c-aveţi suficient de multe lucruri în comun că puteţi deveni un cuplu.

PEŞTI
Se revanşează cineva şi va scoate la masă în oraş c-aveţi şi multe să vă spuneţi.

Sursa: stirileprotv.ro.