Connect with us
Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018. O zodie primeşte bani şi va cumpăra lucruri scumpe

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2018. Nativul care primeşte astăzi o mare recompensă

Neti Sandu anunţă o zi destul de bună pentru majoritatea zodiilor.Astăzi se pot întâmpla multe dintre lucrurile pe care ni le-am dorit şi pentru care am depus mari eforturi.

O să avem o idee mult mai clară despre ce-avem de făcut în continuare.

Iată horoscospul prezentat de Neti Sandu în această dimineaţă la stirile PRO TV.

 

BERBEC

Poate va trebui să scoateţi bani din buzunar pentru reparaţia maşinii, sau aţi dat de una la mâna a doua pe care v-o puteţi permite.

O veste bună de la cineva care nu v-a uitat, poate vi se furnizează lucruri pe care le-aţi cerut mai demult, o fi vreo agenţie care v-a găsit o locuinţă, un spaţiu de închiriat.

TAUR

Poate e momentul să-l sprijiniţi şi mai mult pe partenerul de cuplu, să fiţi o echipă, că relaţia să meargă şi mai bine.

Se pare c-o să luaţi nişte bani, dar se-anunţa şi plăti care să fie peste aşteptări, însă, cu un mic efort o să echilibraţi balanţă, să nu rămâneţi pe zero.

GEMENI

O să primiţi o invitaţie specială, să luaţi parte la o conferinţă, pot fi o gală, un concert, ori alt gen de întrunire care-o să fie şansa voastră de a socializa mai mult.

La voi se observă provocări pe mai multe planuri, şi o să fiţi în priză, poate vă găsiţi ceva nou de lucru, sau o să rezolvaţi probleme care ţin de viaţă de cuplu, poate se-ncheie un proces de divorţ.

Horoscop Neti Sandu 19 februarie 2018

RAC

Din banii strânşi poate luaţi bilete de vacanţă, ori îi pregătiţi altă surpriză partenerului de cuplu şi păstraţi secretul.

O să reluaţi o discuţie pe teme de afaceri şi o să puneţi la punct o strategie, să meargă totul – ceas – pentru că nu vreţi deloc să riscaţi – sunt lucruri la care ţineţi şi pe care n-aţi vrea să le pierdeţi.

LEU

Vă scoate cineva la un suc, o cafea, şi o să găsiţi nişte preocupări comune, bun motiv să vă vedeţi şi în continuare după-amiezele , în week-enduri.

O schimbare de ritm la serviciu, poate şi în afacerile particulare, şi va trebui să deveniţi, poate mai meticuloşi, să acordaţi atenţie detaliilor şi să fiţi perseverenţi, să nu-ncepeti lucruri şi să le abandonaţi.

FECIOARĂ

Poate va trebui să v-alegeţi alţi colaboratori ca să lucraţi în particular, să fie la fel de pricepuţi ca şi voi, exigenţi ca şi voi.

I-aţi putea convinge pe şefi să vă incredintze un proiect, să vă semneze o cerere, să vă pună la dispoziţie aparatura sau alte lucruri de care-aveti nevoie ca să faceţi performanţă.

CITEŞTE MAI DEPARTE HOROSCOPUL PENTRU FIECARE ZODIE

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top