Connect with us
horoscop neti sandu 2 martie

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 2 martie 2018. O zodie primește o invitație deosebită!

Horoscop Neti Sandu 2 martie 2018. Sunt lucruri, situaţii, răspunsuri pe care le-aşteptam de multă vreme şi-acum sosesc, dar şi noi trebuie să luăm decizii ca să ne fie mai bine.

Vibraţia zilei este 2 şi putem primi ajutor din partea cuiva care e alături de noi.

Horoscop Neti Sandu 2 martie 2018 

BERBEC: Se conturează o reuniune mondenă şi va fi ocazia ideală să întâlniţi pe cineva care să vă ofere un job sau să faceţi parte dintr-o echipă de succes. O să vă duceţi în vizită la rude, să vă bucuraţi de prezenţa lor, de micile daruri pe care vi le oferiţi de mărţişor şi de evenimentele pe care le plănuiţi pentru lună în curs.

TAUR: Poate-i invitaţi pe prieteni la un grătar azi-mâine, vă place postura de gazde şi o să vă-ncărcați bateriile. Poate se-ntâmplă ceva deosebit în sfera sentimentală şi o să vă găsiţi jumătatea, sau un partener de care v-aţi despărţit revine ca să fiţi iarăşi împreună.

GEMENI: Foarte posibil rendez vous, va invită cineva la masă în oraş, la un spectacol, şi o să petreceţi frumos până seara, târziu. Se poate să simplificaţi munca în gospodărie ca să plecaţi de azi pe undeva, să vă relaxaţi, mai faceţi şi un pic de mişcare şi, oricum, o să relaţionaţi cu anturajul.

RAC: E posibil să luaţi nişte bani sau să scoateţi din cont, dacă o s-aveţi nevoie – urgent – de o sumă mai mare. Poate vă-ntâlniţi la o cafenea cu nişte viitori parteneri de afaceri şi o să se contureze o colaborare car-o să vă ţină în priză şi-o să fie mult de lucru

LEU: Se poate să intraţi la cheltuiala c-aveţi un party în familie mâine, pomaine şi o s-aveţi mulţi invitaţi. Sunt nişte oameni care vor să puneţi şi voi umărul la un proiect, dar dacă sunteţi deja prinşi cu alte treburi n-o să acceptaţi, poate lăsaţi pe altă dată business-ul respectiv.

FECIOARĂ: E bine să fiţi mai înţelegători cu partenerul de cuplu, mai puţin critici, să nu tulburaţi armonia din cămin. Se pot întâmpla lucruri deosebite cu Lună plină în semnul vostru şi e bine s-aveţi şi voi o idee fie în sfera profesională, fie în cea de viaţă personală.

Citeste continuarea AICI!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top