Connect with us
Horoscopul lui Neti Sandu pentru ziua de 13 aprilie: Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2018. Schimbări la locul de muncă pentru unii nativi

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2018. E bine să fim deschişi, pe fază, dac-apar situaţii ofertante, cum ar fi un job, o casă, o maşină de cumpărat, sau o persoană care s-ar putea să ne facă fericiţi.

PEŞTI

Se poate să luaţi nişte bani care vă dau posibilitatea să vă mişcaţi cu lejeritate, să vă culturalizaţi.

Încep să vină răspunsuri favorabile din biroul şefilor, de la diverşi angajatori care vă vor în echipa lor c-aveţi multe de oferit şi chiar sunteţi într-o perioadă cu energie şi creativitate.

BERBEC

Vă scoate cineva la o cafea poate-aveți lucruri foarte importante de aflat şi de transmis şi o să luaţi nişte decizii se pare.

Se ivesc oportunităţi de a da drumul unor afaceri care să v-aducă, pe lângă bani şansă de a cunoaşte nişte profesionişti şi de a căpăta notorietate.

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2018

TAUR

Or să vă contacteze nişte oameni de afaceri care vă dau de lucru în particular şi dacă o să meargă bine totul o să vă mutaţi la firma lor. Poate vă faceţi curaj să ieşiţi la o întâlnire cu cineva cu care aţi vorbit doar, şi intuiţia vă spune ce ar fi potrivit pentru voi, iar Jupiter o să vă confirme.

GEMENI

Poate stabiliţi de comun acord cu partenerul de cuplu programul de weekend, să plecaţi pe undeva la relaş, la munte undeva.

E în continuare agitaţie la serviciu, poate sunt şi nişte schimbări, nu numai mult de lucru şi trebuie să vă descurcaţi, fără să intraţi în încurcături, conflicte.

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2018

RAC

Se poate să primiţi o invitaţie din afara ţării şi să vă faceţi timp de o escapadă turistică în weekend, dac-aveți şi bani.

Se poate să faceţi numeroase deplasări, în perioada asta, în interesul serviciului şi să aveţi şi rezultate favorabile, să însemne şi mai mulţi bani de-acum înainte.

LEU

Poate reuşiţi să dedicaţi mai mult timp familiei, copiilor, poate s-au înmulţit responsabilităţile şi nu vă puteţi eschiva, sustrage de la ele.

Poate-ar fi cazul să-i reamintiţi şefului ce v-a promis şi o să fie mult, greu de lucru, dar o să vă bucuraţi de prestigiu şi veţi figura pe o listă de avansări – trebuie avut însă răbdare.

Horoscop Neti Sandu 20 februarie 2018

FECIOARĂ

Poate avea loc diseară o întâlnire amicală şi să faceţi cunoştinţă cu cineva care-o să vi se lipească de retină, de suflet.

O să perfectaţi un act care, în mod sigur o să vă deschidă alt orizont şi o să puteţi începe un proiect care-o să v-aducă stabilitate financiară.

CITEŞTE HOROSCOPUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top