Connect with us
Horoscop Neti Sandu 21 februarie 2018. Nativii care intră în posesia unor sume importante de bani

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 21 februarie 2018. Nativii care intră în posesia unor sume importante de bani

Horoscop Neti Sandu 21 februarie 2018. Se pot întâmpla lucruri care să ne-atingă la coarda sensibilă şi să ne schimbăm total comportamentul față de cei cu care nu ne-nţelegem.

BERBEC

Se poate să aflaţi de o reducere considerabilă la biletele de vacanţă şi să vă luaţi de pe acum, dacă aveţi ceva bani puşi deoparte.

Sunteţi pe punctul de a vă relansa în cariera şi să vă luptaţi să vi se recunoască meritele, să munciţi mai cu tragere de inimă că aţi depus eforturi serioase.

TAUR

O ieşire în doi, după orele de program, poate-aveți ceva important de vorbit şi o să luaţi vreo decizie.

O să vă vedeţi cu grupul de prieteni, poate ieşiţi pe la evenimente, aveţi diverse activităţi comune şi probabil vă faceţi planuri de plecat în weekend pe undeva.

GEMENI

O să vă bucuraţi de nişte beneficii, poate vi se dau nişte prime, sporuri, par să fie ceva bani în plus de la serviciu.

Sunt câteva aspecte legate de viaţa de cuplu pe care trebuie neapărat să le discutaţi şi o să vă asumaţi nişte responsabilităţi, în plus, ca să vă meargă şi mai bine în relaţie.

Horoscop Neti Sandu 21 februarie 2018

RAC

Cineva de departe v-aşteaptă, poate vine cât de curând la voi în vizită, sau poate vă e vouă mai uşor să vă repeziţi pân-acolo.

Se poate să faceţi nişte deplasări, ca să lucraţi în interesul serviciului, sau poate or fi afacerile voastre particulare care or să vă cam poarte pe drumuri, însă cu rost.

LEU

Poate-i faceţi o surpriză fiinţei iubite, rezervaţi o cameră la o cabană să vă duceţi pentru o zi, două, în weekend.

Se pare că staţi ceva mai bine cu banii, în perioada asta, poate-ați făcut o suplimentare de credit, ori poate coechipierul de viaţă a câştigat mai bine luna trecută.

Horoscop Neti Sandu 21 februarie 2018

FECIOARĂ

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care se simte atras de voi şi cu care chiar o s-aveţi compatibilitate afectivă.

O să reglaţi relaţia cu diverse persoane din anturaj şi o să fixaţi nişte activităţi pe care le puteţi desfăşura în timpul liber ca să vă puneţi în aplicare talentele.

BALANŢĂ

Poate-ați dat de nişte lucruri mai ieftine pentru casa şi o să profitaţi de ocazie, mai ales dacă nu trebuie să intraţi în banii de rate şi de facturi.

Se pare c-aveţi mai multă inspiraţie, sunteţi mai creativi la serviciu şi o să ieşiţi la rampa cu idei, lucruri noi care vor fi bine primite atât de către şefi cât şi de beneficiari.

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top