Connect with us
Horoscop Neti Sandu 21 iulie 2018. Ei își găsesc marea iubirea, șanse mari de câștig

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 21 iulie 2018. Ei își găsesc marea iubire, șanse mari de câștig

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate luăm o decizie, ori poate ni se comunica un lucru important şi care ne determina şi pe noi să reacţionăm cumva.

Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie.

(BERBEC)
O să contribuiţi cu nişte bani ca să le luaţi cadouri unor prieteni care s-au căsătorit, sau care se mută în casă nouă. Poate vă daţi întâlnire cu întreg familionul să vedeţi fiecare cu ce contribuie la evenimentele care vor avea loc în familia voastră şi să puneţi totul la punct, pe-ndelete.

(TAUR)
O invitaţie – de nerefuzat, la o cină în doi, la o escapadă turistică învăluită într-un aer romantic. Se poate să se-ntâmple ceva special care să vă facă s-ajungeţi la concluzia că nu puteţi trăi fără omul iubit şi că vreţi să vă căsătoriţi – până la sfârşitul anului.

(GEMENI)
Se poate să vă duceţi la o petrecere cu fast şi să vă-ncărcați frumos, bateriile, că aveţi nevoie de un nou combustibil sufletesc. O să vă prindă bine ieşirea în lume, poate lărgiţi cercul de prieteni şi o s-aveţi o companie pe gustul vostru, şi-o să vă deplasaţi cu uşurinţă şi de plăcere oriunde sunteţi invitaţi.

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu

(RAC)
O ieşire în doi ar aduce un plus de armonie în relaţie, v-aţi rupe de rutină şi aţi fi în universul creat de voi. Poate daţi o petrecere de zi aniversară, sau e alt motiv de fericire, se căsătoreşte cineva din familie, se botează un copil, o să fiţi înconjuraţi de lume multă.

(LEU)
Poate vă puneţi casa la punct, vă mutaţi, reamenajaţi interiorul sau vă luaţi un mobilier de grădină. Voi suteti gata să luaţi startul, să daţi o fugă la mare, sau aţi rezervat nişte locuri de cazare la munte, să respiraţi alt aer, să vă relaxaţi.

(FECIOARĂ)
O să vă bucuraţi de prezenţa unor oameni care vor să fie alături de voi la o masă festivă, la o plimbare, anturajul vă hrăneşte sufleteşte. O să mai lăsaţi treaba, să vă mai hrăniţi şi sufleteşte, ieşiţi pe la evenimentele din oraş, vă puteţi duce şi mai departe de casă, la distracţie.

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu

(BALANŢĂ)
O să vă facă cineva o surpriză, să vă scoată în oraş, să ajungeţi şi la malul mării dacă se ştie că iubiţi marea. Poate v-au intrat de ieri nişte bani în cont şi o să vă îndreptăţi spre o zonă de agrement chiar şi primprejurul zonei în care locuiţi, să vă recreaţi.

(SCORPION)
Se poate s-apară cineva după o lungă absenţă, pot fi şi 12 ani, şi care vrea să afle ce mai faceţi, poate vă vrea înapoi. Se poate să vă invite cineva la o plimbare, să mâncaţi ceva bun, să faceţi o baie în mare, sau la piscină c-aveţi şi admiratori şi oameni care v-au rămas datori, vă sunt recunoscători.

(SĂGETĂTOR)
Se poate să luaţi o decizie capitală, să vă mutaţi împreună cu cineva care e aproape de sufletul vostru, dar locuia departe. O să vă oferiţi un moment de linişte la pădure, la iarbă verde, la malul mării, găsiţi voi ceva potrivit cu starea voastră interioară şi o să vă-ntoarceţi revigoraţi.

Horoscop 21 iulie 2018, prezentat de Neti Sandu

(CAPRICORN)
Poate vi s-a rezervat o cameră într-o staţiune turistică şi v-ar face plăcere să vă destindeţi, să vă odihniţi, să schimbaţi peisajul. Întrevedere cu cineva care vrea să vă convingă să lucraţi împreună şi va scoate la masă, la cafea, să vă scoată din mediul vostru, să nu-i puteţi refuza oferta.

(VĂRSĂTOR)
O s-apară şi acea persoană la care visaţi demult şi o să vedeţi dacă există compatibilitate între voi sau nu. O să faceţi cunoştinţă cu diverse persoane, dintre care una s-ar putea să vă atragă atenţia, să simţiţi ceva aparte pentru ei şi să vă doriţi o relaţie, dacă n-aveţi pe nimeni.

(PEŞTI)
Parcă sunteţi mult mai dispuşi decât de obicei să treceţi cu vederea nişte inconveniente din relaţia de cuplu, să fie linişte şi pace. Se pare c-o să lăsaţi toate treburile gospodăreşti pe altă dată, că tot voi o să le faceţi şi vă duceţi la o petrecere, chiar şi-n partea opusă a ţării, aveţi dor de ducă.

Sursa PRO TV 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Horoscop

To Top