Connect with us
Horoscop Neti Sandu 28 februarie 2018. O zodie primeşte bani şi va cumpăra lucruri scumpe

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 22 februarie 2018. Probleme de sănătate pentru aceşti nativi

Horoscop Neti Sandu 22 februarie 2018. O să ne putem baza pe intuiţie, în mod special astăzi, ca să facem alegeri în favoarea noastră şi juste şi-o să ştim cum să ne adjudecăm un succes.

PEŞTI

O să vă-ngrijiți şi de voi, nu numai de cei apropiaţi din familie, vă faceţi un consult medical, luaţi vitamine, minerale, să vă fortificaţi.

Se pot întâmpla acele lucruri pe care vi le doreaţi de multă vreme şi or să v-ajute şi cei din jur, o să vă bucuraţi de atenţie şi de susţinere din partea lor.

BERBEC

O s-aveţi de bătut pe la uşi în perioada asta, ca să luaţi aprobări, să vă cumpăraţi casă, maşina, să vă prezentaţi la interviuri pentru un job.

O să le cereţi şefilor nişte înlesniri ca să deveniţi şi mai eficienţi la slujbă, poate se conturează şi o primă, ca să vă fie mai uşor cu plăţile, să vă rămână şi de buzunar.

Horoscop Neti Sandu 22 februarie 2018

TAUR

Vă puteţi înţelege mult mai bine cu partenerul de cuplu şi să lăsaţi în trecut toate greutăţile, să-ncepeți o viaţă nouă.

Poate va trebui să daţi un răspuns referitor la un extrajob şi să vă şi apucaţi de treabă, de luni, dacă sunteţi de acord cu condiţiile contractuale, e un moment bun pentru parteneriat.

GEMENI

Poate vă invită nişte prieteni să luaţi parte la nişte evenimente de grup care să vă pună în relaţie cu nişte oameni de afaceri.

V-aţi putea face şi singuri reclamă şi să le smulgeţi aprecieri şefilor care par în continuu nemulţumiţi şi să veniţi cu propuneri de proiecte să speculaţi o astfel de ocazie.

Horoscop Neti Sandu 22 februarie 2018

RAC

Se poate s-aveţi mult de lucru şi la serviciu, şi acasă, va fi probabil extenuat şi să trebuiască să vă-ngrijiți musai şi de sănătate.

E posibil să vă invite o rudă, sau un colaborator, în weekend la un grătar, poate e o sărbătoare, mai departe de casă, în alt oraş şi atmosfera promite să fie una foarte bună.

LEU

Se poate să fi pus mai demult ceva în vânzare şi acum să vă intre banii în cont, să vă puteţi ocupa de alte treburi.

Poate v-aţi decis să vă cumpăraţi o casă, ori să-ncepeti s-o construiţi, o să fie mult de lucru şi de durată, dar se poate să faceţi nişte reparaţii la cea pe care-o aveţi.

Horoscop Neti Sandu 22 februarie 2018

FECIOARĂ

Se pare că o să vă urniţi mai uşor din casă, dacă vă cheamă prietenii la o întrunire, o aniversare, să practicaţi un sport.

O să vă puteţi găsi ceva de lucru şi în particular şi o să vă sporiţi veniturile, o s-aveţi cu ce să achitaţi o taxă ca să intraţi în examen, şi impozitele pentru casă, teren.

CITEŞTE HOROSCOPUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top