Connect with us
Horoscop Neti Sandu 23 februarie 2018. Zodia care spune sentimentelor pe nume

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 23 februarie 2018. Zodia care spune sentimentelor pe nume

Horoscop Neti Sandu 23 februarie 2018. O să dăm deoparte tot ce nu ne convine, alegem lucrurile bune, le-mpărtășim celor dragi, ţinem cont de ce şi-ar dori cei din jurul nostru şi o să ne facem nu numai ziua, ci şi viaţa mai frumoasă.

Citeşte horoscopul complet pentru fiecare semn zodiacal.

PEŞTI

Poate o să vă fie mai greu să vă sincronizaţi programul de seară cu partenerul de cuplu, dar cu bunăvoinţă se poate.

E o lejeritate la voi, parcă s-au mai evaporat grijile, aveţi şi nişte bani pe care să-i rulaţi şi o să puteţi da o fugă şi prin împrejurimi, în vizită la rude, la prieteni.

BERBEC

O să revedeţi nişte prieteni cu prilejul unei aniversări, ori poate mâine vă duceţi la nunta cuiva, e un eveniment festiv de la care nu veţi lipsi.

V-ar prinde bine un pic de mişcare, dar şi odihnă, poate ajungeţi pe o pârtie de schi, şi o să respiraţi alt aer, mai şi socializaţi, o să fie perfect.

Horoscop Neti Sandu 23 februarie 2018

TAUR

E ceva pe care l-aţi văzut mai de mult prin magazine şi-aţi vrea să-l luaţi pentru ai voştri, mai ales că e la un preţ atrăgător.

Cu toate că v-aţi propus să faceţi economie, o să cheltuiţi o sumă de care n-aţi fi vrut să v-atingeţi, dar se pare că merită ca să plecaţi pe undeva.

GEMENI

Vă scoate la plimbare cineva care vrea să discutaţi un aspect legat de relaţie şi or să vă-ncerce nişte emoţii, că nu ştiţi la ce să v-aşteptaţi.

O să vă luptaţi pentru avantajele pe care vreţi să le obţineţi de la şefi, angajatori şi o să vă puneţi toate atuurile la bătaie să aveţi parte de o promovare.

Horoscop Neti Sandu 23 februarie 2018

RAC

Poate vă face o surpriză partenerul de cuplu şi vă ia pe sus într-o excursie, într-un loc încărcat de romantism, Roma, Veneţia, Paris etc.

Se pare c-o să vă prindă bine să plecaţi cu familia spre o zonă de agrement, să luaţi o gură de aer proaspăt, să faceţi plimbări, drumeţii, să vă revigoraţi.

LEU

Poate faceţi tot ce depinde strict de voi ca să vă luaţi banii, să nu aşteptaţi de pomană şi să nu-i mai vedeţi, scrieţi, sunaţi.

Sunteţi de acord cu faptul că trebuie să vă şi relaxaţi şi o să vă gândiţi la un program în care să-i includeţi, în special pe copii să profitaţi de timpul liber comun de la sfârşit de săptămână.

Citeşte previziunile complete AICI 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top