Connect with us
Horoscop Neti Sandu 24 februarie 2018. Bani cu carul pentru acești nativi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 24 februarie 2018. Bani cu carul pentru acești nativi

Horoscop Neti Sandu 24 februarie 2018. O să profităm de întâlnirile cu nişte oameni cărora chiar avem să le spunem nişte lucruri bune, să le facem vreo mărturisire şi să-ndreptam nişte situaţii alambicate.

PEŞTI

Vă invită cineva la o cafea şi puteţi afla despre un job, o afacere, pentru care se va găsi şi sponsor în viitorul apropiat.

Daţi o petrecere sau oricum o să vă aflaţi în mijlocul unor oameni care se bucură de un succes şi or să vrea să-l împartă cu toţi cei dragi.

BERBEC

Poate vine un musafir de la drum și o să petreceţi câteva ore împreună, mai apar şi nişte prieteni şi va fi animaţie, antren.

Se poate să vă aflaţi în faza de tatonare cu un nou partener de cuplu şi o ieşire în lume cu prieteni prin preajmă o să vă ajute să vă cunoaşteţi mai bine.

TAUR

Se poate să primiți un mesaj de dor de la cineva care n-a putut veni la întâlnire, dar cu care o să vă vedeţi cât de curând.

E o sindrofie de la care nu puteţi lipsi, dar nici n-o să regretaţi, c-o să daţi de oameni cu care chiar rezonaţi sufleteşte şi va fi un schimb emoţional care să vă ridice moralul.

Horoscop Neti Sandu 24 februarie 2018

GEMENI

E posibil să va-ndragostiți de cineva care întruneşte calităţile pe care le căutaţi la partenerul de cuplu şi să meargă bine relaţia.

O să vă deplasaţi cu destulă uşurinţă, chiar şi pe o distanţă mai mare, asta dacă vreţi să revedeţi pe cineva care v-a lipsit multă vreme şi chiar nu mai vreţi să amânaţi întâlnirea.

RAC

Se poate să-i faceţi un serviciu unui apropiat care n-are cu ce să se deplaseze şi-l duceţi voi unde are nevoie sau îi furnizaţi ce-i lipseşte.

O să vă implicaţi în buna desfăşurare a unui eveniment cu o miză serioasă, o fi vreo gală, poate fi lansarea la apă a unui proiect din sfera profesională.

LEU

O veste bună de la cineva care trebuie să sosească azi, mâine, dar nu mai e la fel sigur c-o să vină, şi-o să vedeţi ce e de făcut.

E o reuniune festivă, o să fie distracţie, poate vă ocupaţi chiar voi de acest aspect, ca să se simtă toată lumea bine, oricum aveţi o disponibilitate sufletească şi cei din jur or să profite din plin.

CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top