Connect with us
Horoscop Neti Sandu 19 martie 2018. O zodie își schimbă locul de muncă astăzi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 25 februarie 2018. Nativii care azi recuperează o sumă de bani

Horoscop Neti Sandu 25 februarie 2018. Se poate s-avem o stare de fascinaţie şi să simțim nevoia să-i răsplătim pe cei dragi cu gesturi venite din adâncul inimii, să schimbăm total macazul în viaţa noastră.

Citește horoscopul pentru zodia ta.

 

BERBEC

Se poate să petreceţi câteva ore pe drum, poate vă-ntoarceţi de pe unde-aţi fost plecaţi de vineri, dar v-aţi încărcat deja bateriile, v-aţi făcut plinul.

Intuiţia vă spune cum să procedaţi ca să vă refaceţi o prietenie, o căsnicie, să mergeţi mai departe într-o relaţie, care poate fi şi de serviciu, şi care e valoroasă pentru voi.

TAUR

E an bun pentru căsătorie, cei singuri pot face cunoştinţă cu o persoană de încredere care le poate sta alături toată viaţa.

O să ieşiţi cu grupul de prieteni pe la manifestările de tot felul de prin oraş şi o să vă faceţi o idee despre ce e nou şi cu ce-aţi putea veni, în plus, ca să fiţi în tendinţe.

GEMENI

Se poate să vă duceţi la un spectacol, să treceţi în revistă evenimentele care au legătură cu înclinaţiile voastre artistice, tehnice şi să fie revigorant.

Se pare c-o să vă alegeţi cu nişte bani, o fi vreo datorie mai veche, mai vindeţi ceva şi o să şi încasaţi suma respectivă, e ceva neaşteptat şi picat la țanc.

Horoscop Neti Sandu 25 februarie 2018

RAC

Poate sărbătoriţi ceva şi-o să primiţi mici atenţii sau cei care vă iubesc simt nevoie să v-o şi dovedească într-un fel sau altul.

Pe lângă programul pe cvare vi l-aţi făcut e posibil să mai apară o invitaţie la masă, ori să daţi o fugă în altă localitate la o zi de naştere, o reînnoire a jurămintelor de căsătorie.

LEU

Poate faceţi un efort să-l înţelegeţi pe partenerul de cuplu care traversează o perioadă mai delicată şi dacă sunteţi irascibili or să iasă scântei.

Poate adunaţi de ici de colo nişte bani şi pe cât posibil îi puneţi la păstrare, deşi nu sunteţi genul, dar vă doriţi prea mult un concediu ca lumea, la patru, cinci stele sau cum o fi, numai să fie.

FECIOARĂ

Poate-o să întâlniţi pe cineva care să vi se pară omul visurilor voastre şi să faceţi cumva să vă mai vedeţi, schimbaţi numere de telefon, adrese.

Întrevedere cu nişte oameni care s-ar putea să lucreze împreună cu voi și-o s-aveţi o discuţie de principiu şi vă daţi acordul de-abia după ce cântăriți situaţia.

CITEȘTE MAI DEPARTE HOROSCOPUL COMPLET

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top