Connect with us
Horoscop Neti Sandu 8 aprilie 2018 - Boala bate la ușa acestei zodii. Aveți mare grijă

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie 2018. Zodia care nu trebuie să ia decizii importante

Suntem într-o perioadă în care putem face lucruri durabile, de cea mai bună calitate şi să conservăm lucrurile pentru care am muncit din greu şi pe care n-am vrea, în ruptul capului să le pierdem.

Vibraţia zilei este 7 o să facem alegeri înţelepte.

Horoscopul pentru fiecare zodie:

BERBEC 

Prezenţa cuiva o să vă detensioneze, o s-aveţi şi inspiraţie să ştiţi cum să rezolvaţi anumite probleme personale, să vă simţiţi eliberaţi de griji.

E posibil s-aveţi două joburi, dacă are cine să se ocupe de casă, de familie, sau măcar în perioada asta şi dacă vă descurcaţi cu timpul şi o s-aveţi energie o să continuaţi.

TAUR

Poate o să ţineţi cont de ce-l deranjează pe partenerul de cuplu şi o să-l menajaţi, o să vă purtaţi cu delicateţe de-aici încolo.

Poate faceţi un efort să găsiţi câteva ore libere, să vă faceţi program comun cu partenerul de cuplu, să ieşiţi şi cu copiii, să se simtă că sunteţi o familie – fericită.

GEMENI

Sunteţi în căutarea perechii ideale şi s-ar putea s-o întâlniţi, şi e bine să vedeţi cum o puteţi păstra aşa , ca să nu se transforme, să devină alta.

Se definitivează o situaţie la locul de muncă, poate căpătaţi şi funcţie, şi nici măcar n-o să fie nevoie să daţi concurs, poate vine de la sine avansarea.

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie 2018

RAC

Încep să vă fie apreciate calităţile şi la serviciu şi în particular şi o să aveţi un salariu mai bun şi uşi deschise către alţi angajatori.

Voi puteţi deveni proprietari cu acte-n regulă, puteţi vinde, cumpăra o casă, un teren şi să vă vedeţi de viaţă de familie, să le asiguraţi alor voştri ce au nevoie.

LEU

O să treceţi peste o supărare mai veche şi o să vă înţelegeţi mult mai bine cu partenerul de cuplu, o să vă armonizaţi.

O să perfectaţi o situaţie legată de familie, oţi fi primit un împrumut, sau o suplimentare de credit, ori poate vreţi să deschideţi altul.

FECIOARĂ

E posibil să faceţi cunoştinţă cu cineva care să vă îndrăgească, să fie reciprocă atracţia şi să fie o relaţie de viitor.

Aţi putea încasa nişte bani de la serviciu şi să rezolvaţi problemele familiei, în sens larg, c-or fi nişte rude mai în vârstă care or să apeleze la voi să le ajutaţi cu câte ceva.

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie 2018

BALANŢĂ

Poate aveţi de semnat nişte acte la notar şi să intraţi în legaliate, să vi se recunoască nişte drepturi.

Se poate să cheltuiţi o sumă importantă de bani pentru casa, pot fi taxe, impozite, reamenajări, diverse lucruri care să vă asigure confortul, siguranţă.

SCORPION

O confirmare legată de un drum pe care urmează să-l faceţi, poate plecaţi în străinătate, sau prin ţară, cu treaba, sau în plimbare.

Vă ocupaţi de segmentul învăţământ – poate aveţi de învăţat, de dat examen, sau îi supravegheaţi pe copii, care se descurcă poate, mai greu, şi vreţi să ia calificative de top.

SĂGETĂTOR

Aveţi nişte proiecte gata de lansare şi o să găsiţi sprijin la nişte apropiaţi care or să v-ajute, fiecare cu ce poate.

O să vă daţi peste cap să recuperaţi banii care vi se cuvin ca să acoperiţi şi voi cheltuielile obligatorii şi pe cât posibil să vă mai rămână şi pentru alte lucruri de care-aţi avea nevoie.

Horoscop Neti Sandu 25 ianuarie 2018

CAPRICORN

Poate o să vreţi să vă schimbaţi domiciliul, să vă luaţi o casă, ori să vă mutaţi chiar şi cu chirie, să fiţi independenţi.

Poate o să mai luaţi nişte bani din particular, dacă vă decideţi să lucraţi câteva ore peste program, cel puţin o vreme, până va mai redresaţi cu banii, s-ajungeţi la un echilibru financiar.

VĂRSĂTOR

Se poate să vă exprimaţi un punct de vedere cu privire la termenii unui contract de angajare pe care l-aţi putea semna doar în condiţiile voastre.

Se poate să vă implicaţi într-o activitate extraprofesională şi să meargă totul bine, să luaţi bani, să vi se deschidă şi alte perspective în afaceri.

PEŞTI

În relaţia sentimentală există reciprocitate de gând şi sentimente şi vă puteţi gândi serios la căsătorie, dacă n-aţi făcut, deja, pasul.

Situaţia de la slujbă promite să fie mai stabilă, iar dacă sunteţi în căutarea unui loc de muncă o să-l găsiţi, c-aveţi undă verde la semnarea actelor.

Sursa: stirileprotv.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top