Connect with us
Horoscop Neti Sandu 22 martie 2018. O zodie, tot mai aproape de căsătorie azi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 26 februarie 2018. Atacăm obiective serioase și depăşim obstacole

Horoscop Neti Sandu 26 februarie 2018. Ne facem planuri, de luni aşa, să atacăm obiective serioase, să depăşim obstacolele ca să ne reuşească toate demersurile, să ne descurcăm frumos, în orice situaţie.

BERBEC

E posibil să valorificaţi un teren, să vindeţi poate altceva care să v-aducă bani cu care să vă luaţi o casă, o maşină.

Poate-aveti de gând să lucraţi undeva , mai departe de casă, măcar o vreme, ca să faceţi rost de bani în plus şi dacă o să meargă totul aşa cum aţi sperat, o să continuaţi să munciţi pe-acolo.

TAUR

Se poate s-aveţi ceva de-mpărțit cu cineva apropiat şi dacă nu vă întelegeți o să apelaţi la o instanţă judecătorească.

O să puteţi intra într-un parteneriat de afaceri şi să câştigaţi mai mulţi bani de-acum înainte, să vă bucuraţi şi de relaţiile pe care-o să vi le faceţi cu acest prilej.

GEMENI

O să puteţi lua nişte bani – în plus – de pe urma unei colaborări sau vindeţi ceva care adună bani în cont.

Se poate s-aveţi o rundă de discuţii cu nişte oameni care au ceva de lucru pentru voi şi o să cântăriţi bine de tot situaţia, ca să vedeţi dacă e cazul să vă hazardaţi sau nu.

Horoscop Neti Sandu 26 februarie 2018

RAC

Se poate să primiţi ajutor din partea unor persoane care vă apreciază, pot fi cadouri sau fără un prilej anume şi o să fie o zi cu încărcătură emoţională.

O să aflaţi nişte noutăţi care or să vă dea idei de afaceri, poate vă încumetaţi s-o porniţi pe cont propriu sau pentru început vă asociaţi cu nişte parteneri de afaceri.

LEU

Vă daţi întâlnire cu cineva care s-a ataşat de voi şi vrea să fiţi împreună, dar voi încă nu v-aţi exprimat, clar, intenţiile.

Poate faceţi un drum la bancă să vedeţi ce variante sunt mai avantajoase pentru voi, să luaţi un credit, ori alte produse bancare pe care vi le recomandă cei de specialitate, de-acolo.

FECIOARĂ

Relaţia sentimentală e într-o oarecare efervescenta şi o să aveţi curaj să spuneţi nişte lucruri pe care le purtaţi în inima de multă vreme.

O s-aveţi o perioadă încărcată la serviciu, o să luaţi legătura cu diverşi angajaţi, colaboratori ca să faceţi ca lucrurile să intre în linie dreaptă şi să discutaţi deschis cu toţi.

CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top