Connect with us
Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2018. Câștiguri substanțiale pentru acești nativi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2018. Câștiguri substanțiale pentru acești nativi

Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2018. Este o zi foarte bună pentru acești nativi. E bine să fim flexibili pentru că apar situaţii care ne pot deturna de la traseul iniţial. O să avem mai multe variante din care să alegem una.

BERBEC

Ar putea să vă meargă şi mai bine sentimental dacă o să empatizati cu celălalt, să-l înţelegeţi, să fiţi alături de el. O să ieşiţi mai des pe la evenimente, ca să va-mprieteniti şi cu alţi oameni. Trebuie să încropiţi nişte colaborări care să v-aducă satisfacţii morale şi financiare.

TAUR

E o efervescentă la voi în sfera sentimentală şi o să recepţionaţi imediat mesajul de la cineva care se simte atras de voi. Se pare c-o să găsiţi noi contracte de muncă şi o să vă sporiţi banii din cont. Pentru că s-aveţi pentru vacanţă, iar unii dintre voi vreţi să vă luaţi o casă.

GEMENI

Vă convoacă la o negociere partenerii de afaceri şi o să puneţi la punct nişte reguli de funcţionare şi o să vă sincronizaţi. E posibil să amânaţi o plecare sau susţinerea unui examen pentru că intervin alte urgente şi o să vreţi să le-mpacați pe toate, să nu rataţi nicio şansă.

RAC

Se conturează o sumă de bani şi poate o s-aveţi şi în continuare dacă o să vă daţi ok-ul pentru o colaborare lejeră, care n-o să stoarcă de resurse. Întrevedere în scop de afaceri şi o să cereţi, poate, unele înlesniri, o sumă de bani pe care consideraţi c-o meritaţi, c-aţi muncit mult în ultima vreme.

Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2018

LEU

O să puteţi colabora în bune condiţii cu anturajul, atât la slujbă, cât şi în cadrul proiectelor particulare şi-o s-aveţi succes. O să vă implicaţi într-o activitate care o să vă readucă în atenţia breslei, vă faceţi altă carte de vizită şi o să vă crească, o să vedeţi, cota de popularitate.

FECIOARĂ

Se poate să primiţi un accept de la vreo asociaţie, o fi vreo organizaţie din care vreţi să faceţi şi voi parte. Vi se poate aproba o cerere, puteţi finaliza o situaţie şi să vă angajaţi undeva, să începeţi unii dintre voi o specializare, să intraţi într-o altă clasă valorică.

BALANŢĂ

E posibil să apară cineva care să vă facă să speraţi la o relaţie de cuplu, mai ales dacă sunteţi singuri şi vreţi să fiţi şi voi fericiţi. Poate vă decideţi să lucraţi la ceva în particular, să mai luaţi bani şi din colaborări, poate munciţi împreună cu partenerul de cuplu, în tandem.

Horoscop Neti Sandu 26 iunie 2018

SCORPION

Aţi putea semna un contract şi să aveţi de unde să luaţi mai mulţi bani de-aici înainte, să umpleţi puşculiţa. La voi poate apărea în orice moment o promovare, să profitaţi de uşile care vi se deschid. Trebuie să vă şi autopropuneti, dacă se iveşte o aşa ocazie.

SĂGETĂTOR

Se poate înfiripa o poveste de dragoste. O să ajungeţi la căsătorie dacă tot va fi anul vostru de glorie din noiembrie anul ăsta până în noiembrie viitor. O să vă bucuraţi de aprecieri din partea şefilor dar ei se pot şi scuza că n-au cum să vă mărească salariul, poate altă dată.

CAPRICORN

Se poate să vă gândiţi la legalizarea relaţiei dacă n-aţi făcut-o pân-acum şi dacă sunteţi convinşi. Se interesează cineva de voi, o să fie vorba despre un job, sau mai degrabă o funcţie şi se pare că sunteţi pregătiţi pentru orice. O să doborâţi concurenţa.

VĂRSĂTOR

O să vă meargă bine la şcoală, la examene, interviuri, negocierile se desfăşoară, iarăşi, bine în perioada asta, iese totul pe plus. E posibil să apară o tevatură la serviciu. O să vă descurcaţi fără probleme pentru că sunteţi pe un nivel energetic ridicat.

PEŞTI

O să puteţi regla o situaţie mai veche, cu un partener de suflet care nu poate renunţa la relaţie şi se pare că nici voi. Parc-ar avea de unde să vă intre nişte bani şi o să aveţi cu ce să daţi o fugă la malul mării, să faceţi baie de soare, în apa mării la sfârşit de săptămână.

Sursa: Știrile PRO TV

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top