Connect with us
Horoscop Neti Sandu, 12 martie 2018 - O zodie are mare noroc la bani astăzi

Horoscop

Horoscop Neti Sandu 27 februarie 2018. Nativii care își ating toate obiectivele

Horoscop 27 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu. Poate facem un bilanţ ca să vedem dacă suntem cu toate lucrurile la zi, dacă trebuie să grăbim pasul ca să ne-ncadram în timp, să ne putem atinge toate obiectivele.

Horoscop BERBEC

Vi se poate legaliza un act fără de care nu vă puteţi angaja sau nu aveţi cum să vă cumpăraţi o casă, ori un teren.

Se poate să atacaţi un proiect care să v-asigure venituri mari până la toamnă, Jupiter găseşte sponsori, poate mai vin şi din familie nişte bani şi o să strângeţi un capital.

Horoscop TAUR

Se poate să reluaţi o relaţie care n-a consumat toate resursele şi o să aveţi grijă să nu repetaţi greşelile, să porniţi pe un drum neted.

O să primiţi un răspuns afirmativ de la angajator şi o să ştiţi ce să faceţi în continuare cu vreo colaborare sau cu responsabilităţile din familie, să ştiţi cui le lăsaţi.

Horoscop GEMENI

Se-aduna sporuri salariale, diverse alte forme de recompensă pentru ce-aţi muncit în ultima vreme şi o să vă echilibraţi financiar.

Se-anunţa o reuşită, semnaţi un contract, poate e zi de salariu, ori cineva o să vă înapoieze nişte bani pe care îi împrumutaserăţi mai demult.

Horoscop 27 februarie 2018, prezentat de Neti Sandu

Horoscop RAC

Poate organizaţi o ieşire la sfârşit de săptămână şi o să veniţi de-acolo şi cu idei de afaceri, dar şi cu o stare de bunădispoziţie.

E posibil să bateţi palma pentru o afacere care promite din mai multe puncte de vedere şi să fie greu, totuşi, de-aici înainte c-o să fie volum mare de muncă.

Horoscop LEU

Se poate să vindeţi ceva care să vă sporească veniturile şi să vă mai cumpăraţi diverse lucruri pentru casa, poate o renovaţi, luaţi alt mobilier.

Poate strângeţi bani pentru o casă, mai cereţi unei bănci, va mai ajută şi familia şi o scoateţi la capăt, c-aveţi de gând să vă căsătoriţi, să deveniţi părinţi.

Horoscop FECIOARĂ

Relaţia de cuplu devine şi mai stabilă şi o să vă bucuraţi de sprijin din partea celuilalt care-o să-şi facă timp pentru voi.

O să interacţionaţi cu multă lume în perioada asta, ca să rezolvaţi probleme de serviciu, dar şi din cele personale, poate o să apelaţi şi la un mediator în cazul unui litigiu.

CITEȘTE HOROSCOPUL COMPLET AICI

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top